Haul #27 – mici cumpărături Alverde

Haul #27 –  mici cumpărături Alverde
Astăzi vin cu două idei simple și drăguțe pentru îngrijirea pielii. Sunt două produse pe care le-am cumpărat din magazinul Dm din Zalău, pentru că în Oradea le-am căutat în două magazine diferite, dar nu mai erau pe stoc.

Am intrat în magazinul Dm așa din întâmplare, să cunosc și eu magazinul, din moment ce mă voi muta în Zalău, să știu unde pot găsi ce am nevoie.
Tot uitându-mă pe-acolo am găsit foarte multe chestii drăguțe, dar suntem în perioada când avem foarte multe cheltuieli cu pregătitul nunții, așa că alte cheltuieli nu au ce căuta.
Totuși, cele două produse mici și drăguțe au trebuit să vină cu mine la Oradea pentru că le căutam de de ceva vreme bună, așa că mare mi-a fost bucuria când le-am găsit la preț redus.

Loțiunea autobronzantă de la Alverde am început deja să o folosesc și chiar este bună, așa cum zice și Lorena, dar am să revin cu un articol dedicat după ce o încerc mai bine.

Apropo, am păstrat în telefon imaginea produsului de pe blogul Lorenei ca sa-l caut și uite că in sfârșit l-am găsit. Mulțumesc Lorena!

Crema cea mică cu ulei de Macadamia, trebuia să vină cu mine pentru că aveam nevoie de o cremă super hrănitoare pentru mâinile mele uscat de atât dezinfectant folosit la serviciu. Chiar dacă nu are cel mai frumos miros, are un efect foarte bun.

Apropo, produsele Alverde sunt produse care conțin extracte naturale biologice, nu conțin conservanți sau coloranți, nu conțin parabeni, silicați sau alte substanțe chimice dăunătoare. Chiar sunt indicate pielii sensibile.

Ați folosit vreunul dintre aceste produse? Care este părerea voastră?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns