Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Haul #27 – mici cumpărături Alverde

Astăzi vin cu două idei simple și drăguțe pentru îngrijirea pielii. Sunt două produse pe care le-am cumpărat din magazinul Dm din Zalău, pentru că în Oradea le-am căutat în două magazine diferite, dar nu mai erau pe stoc.

Am intrat în magazinul Dm așa din întâmplare, să cunosc și eu magazinul, din moment ce mă voi muta în Zalău, să știu unde pot găsi ce am nevoie.
Tot uitându-mă pe-acolo am găsit foarte multe chestii drăguțe, dar suntem în perioada când avem foarte multe cheltuieli cu pregătitul nunții, așa că alte cheltuieli nu au ce căuta.
Totuși, cele două produse mici și drăguțe au trebuit să vină cu mine la Oradea pentru că le căutam de de ceva vreme bună, așa că mare mi-a fost bucuria când le-am găsit la preț redus.

Loțiunea autobronzantă de la Alverde am început deja să o folosesc și chiar este bună, așa cum zice și Lorena, dar am să revin cu un articol dedicat după ce o încerc mai bine.

Apropo, am păstrat în telefon imaginea produsului de pe blogul Lorenei ca sa-l caut și uite că in sfârșit l-am găsit. Mulțumesc Lorena!

Crema cea mică cu ulei de Macadamia, trebuia să vină cu mine pentru că aveam nevoie de o cremă super hrănitoare pentru mâinile mele uscat de atât dezinfectant folosit la serviciu. Chiar dacă nu are cel mai frumos miros, are un efect foarte bun.

Apropo, produsele Alverde sunt produse care conțin extracte naturale biologice, nu conțin conservanți sau coloranți, nu conțin parabeni, silicați sau alte substanțe chimice dăunătoare. Chiar sunt indicate pielii sensibile.

Ați folosit vreunul dintre aceste produse? Care este părerea voastră?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?