Cum mă protejez împotriva transpirației

Cum mă protejez împotriva transpirației

Vara aceasta am ales să folosesc, din nou, spray-urile împotriva transpirației și după ce am încercat câteva variante m-am trezit că-mi place cel de la Garnier, așa că mi-am încă unul și încă unul.

Primul deodorant pe care l-am cumpărat, din gama Garnier, a fost varianta Action Control 48h, variantă care m-a determinat să rămân la utilizarea deodorantelor Garnier, așa că mai apoi am cumpărat varianta Maximum Control 72h și acum încerc varianta Protection Skin+Clothes.

Varianta Action Control este o variantă mai lejeră, după părerea mea, dar potrivită pentru zilele când fac efort o perioadă scurtă sau când ies la plimbare. Este un deodorant bun, lasă pielea uscată și liberă să respire, are un miros subtil de curat și mi-a plăcut.

Cum am avut câteva zile extrem de calde, cu cod portocaliu de căldură la Oradea, prima variantă de deodorant s-a terminat repede, așa că am ales să încerc varianta Maximum Control 72h care este varianta mea favorită! Ține pielea uscată, chiar și pe caniculă, aproape toată ziua, lasă pielea să respire, nu irită, nu ustură după epilat, nu lasă pete albe pe piele. Îmi place foarte mult și cred că e cel mai rezistent deo spray folosit până acum. Îl recomand cu mult drag.

Acum folosesc varianta Protection Skin+Clothes despre care pot să spun că, e drept, nu lasă pete albe pe haine sau pe piele, dar parcă e mai greu pe piele, parcă nu respiră pielea chiar așa ușor ca și la celelalte variante și are un efect mult mai scurt decât varianta cu Maximum Control 72h.

Produsele pot fii găsite în oricare supermarket sau online (link).

Voi ce deodorante ați folosit vara asta?

Pentru mai multe detalii, nu uitați sa ma urmăriți și pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns