Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

5 într-o săptămână #6

În această săptămână vreau să vă prezint 5 dintre cele mai folosite produse Avene. 

Aceste 5 produse, plus balsamul de buze, le am în colecția mea de cosmetice de foarte mult timp. Le folosesc, iar când le termin, revin la ele și le păstrez ca și produse de siguranță.

Câteva dintre aceste produse le-ați mai văzut descrise la mine pe blog și nu am să intru în detalii, dar găsiți link-uri spre articolul dedicat, sub numele produsului.

Gelul demachiant Avene îl folosesc atunci când am tenul încărcat cu machiaj, pentru a înmuia și elimina cea mai mare parte din el. Este un demachiant blând și ușor.

Apa micelară o folosesc mai des, uneori ca și al doilea demachiant, alteori ca și singur demachiant. Este o apă micelară blândă, destinată tenului sensibil.

Gelul de curățare Avene este cel mai folosit produs, de care nu mă lipsesc niciodată și îl folosesc cu regularitate cel puțin o dată pe săptămână, chiar dacă peste săptămână folosesc alte produse.

Loțiunea tonică Avene mi-a fost un real ajutor acum câțiva ani, când o foloseam zilnic după ce mă spălam cu gelul de curățare. Cu această combinație de produse mi-am ținut sub control excesul de sebum din perioada adolescenței. Este unul dintre motive pentru care o recumpăr și o păstrez în dulapul meu.

Apa termala Avene o cunoaște toată lumea. Cred că, este prima apă termală apărutăla noi în țară și una dintre cele mai calitative. Această apă termală folosește apă dintr-un izvor dedicat, aflat în Franța și este foarte bogată în minerale benefice pielii.

Produsele pot fi cumpărate aici, unde găsiții și detalii despre prețuri și cantitate.

Folosiți produse Avene? Ce produse folosiți și ce părere aveți despre ele? 

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?