5 într-o săptămână #6

5 într-o săptămână #6

În această săptămână vreau să vă prezint 5 dintre cele mai folosite produse Avene. 

Aceste 5 produse, plus balsamul de buze, le am în colecția mea de cosmetice de foarte mult timp. Le folosesc, iar când le termin, revin la ele și le păstrez ca și produse de siguranță.

Câteva dintre aceste produse le-ați mai văzut descrise la mine pe blog și nu am să intru în detalii, dar găsiți link-uri spre articolul dedicat, sub numele produsului.

Gelul demachiant Avene îl folosesc atunci când am tenul încărcat cu machiaj, pentru a înmuia și elimina cea mai mare parte din el. Este un demachiant blând și ușor.

Apa micelară o folosesc mai des, uneori ca și al doilea demachiant, alteori ca și singur demachiant. Este o apă micelară blândă, destinată tenului sensibil.

Gelul de curățare Avene este cel mai folosit produs, de care nu mă lipsesc niciodată și îl folosesc cu regularitate cel puțin o dată pe săptămână, chiar dacă peste săptămână folosesc alte produse.

Loțiunea tonică Avene mi-a fost un real ajutor acum câțiva ani, când o foloseam zilnic după ce mă spălam cu gelul de curățare. Cu această combinație de produse mi-am ținut sub control excesul de sebum din perioada adolescenței. Este unul dintre motive pentru care o recumpăr și o păstrez în dulapul meu.

Apa termala Avene o cunoaște toată lumea. Cred că, este prima apă termală apărutăla noi în țară și una dintre cele mai calitative. Această apă termală folosește apă dintr-un izvor dedicat, aflat în Franța și este foarte bogată în minerale benefice pielii.

Produsele pot fi cumpărate aici, unde găsiții și detalii despre prețuri și cantitate.

Folosiți produse Avene? Ce produse folosiți și ce părere aveți despre ele? 

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

1 Comment

  1. Anonim
    6 martie 2016 / 15:50

    frumoase produse

Lasă un răspuns