Transpiblock pastile – impotriva transpirației

Transpiblock pastile – impotriva transpirației

Foarte multe persoane vin în farmacie și cer Transpiblock tablete sau pastile. Toți zic, că așa zice în reclamă. Ei bine, eu n-am auzit reclama lor în ultimul timp. Totuși vreau să-ți prezint cele două variante de produse cu numele de Transpiblock, care există în România și care pot fi găsite în magazinele online sau în farmacii.În primul rând Transpiblock este un produs recomandat împotriva transpirației, care blochează glandelor sudoripare și astfel previne transpirația excesivă. În timp ce deodorantele doar maschează mirosul sau formează o peliculă foarte subțire care nu permite transpirație să fie simțită, pentru câteva ore. Dacă deodorantele nu sunt suficiente pentru tine, atunci îți recomand să folosești Transpiblock și vei avea rezultatele așteptate.

Nu mai căuta Transpiblock tablete sau pastile, pentru că ele nu există. Vezi mai jos toate detaliile.Transpiblock tablete împotriva transpirației pareri

Păreri și sfaturi despre Transpiblock

Produsul chiar funcționează împotriva transpirației la majoritatea persoanelor și nici nu este prea scump. Dar trebuie să-ți reamintesc, la început se folosește de 2-3 ori pe săptămână. Să zicem, în zilele când ai ceva imporant de făcut și nu vrei să transpiri. Dar nu uita ca seara să te speli, să lași pielea să respire. Iar în zilele cu pauză de la Transpiblock folosește deodorantele antiperspirante clasice. Așa cum ziceam mai sus, începe să-l folosești 2-3 zile pe săptămână maxim 2-3 săptămâni. După care vei reduce numărul de folosiri treptat până vei ajunge la o folosire pe săptămână.

În România, disponibile pentru vânzare și utilizare există doar 2 variante de Transpiblock, la ora actuală. Ambele sub formă de roll on pentru uz extern, la nivelul axilei.

Transpiblock împotriva transpirației pareriTranspiblock împotriva transpirației pareri

Varianta clasică de Transpiblock 50ml poate fi folosită impotriva transpirației de majoritatea persoanelor care nu au pielea axilei sensibilă, iar varianta Transpiblock Sensitive 30ml este concepută și recomandată persoanelor cu piele sensibilă în general sau persoanelor cu pielea axilei sensibilă.

Află prețuri și detalii accesând link-urile din denumiri.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns