Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Transpiblock pastile – impotriva transpirației

Foarte multe persoane vin în farmacie și cer Transpiblock tablete sau pastile. Toți zic, că așa zice în reclamă. Ei bine, eu n-am auzit reclama lor în ultimul timp. Totuși vreau să-ți prezint cele două variante de produse cu numele de Transpiblock, care există în România și care pot fi găsite în magazinele online sau în farmacii.În primul rând Transpiblock este un produs recomandat împotriva transpirației, care blochează glandelor sudoripare și astfel previne transpirația excesivă. În timp ce deodorantele doar maschează mirosul sau formează o peliculă foarte subțire care nu permite transpirație să fie simțită, pentru câteva ore. Dacă deodorantele nu sunt suficiente pentru tine, atunci îți recomand să folosești Transpiblock și vei avea rezultatele așteptate.

Nu mai căuta Transpiblock tablete sau pastile, pentru că ele nu există. Vezi mai jos toate detaliile.



Transpiblock tablete împotriva transpirației pareri

Păreri și sfaturi despre Transpiblock

Produsul chiar funcționează împotriva transpirației la majoritatea persoanelor și nici nu este prea scump. Dar trebuie să-ți reamintesc, la început se folosește de 2-3 ori pe săptămână. Să zicem, în zilele când ai ceva imporant de făcut și nu vrei să transpiri. Dar nu uita ca seara să te speli, să lași pielea să respire. Iar în zilele cu pauză de la Transpiblock folosește deodorantele antiperspirante clasice. Așa cum ziceam mai sus, începe să-l folosești 2-3 zile pe săptămână maxim 2-3 săptămâni. După care vei reduce numărul de folosiri treptat până vei ajunge la o folosire pe săptămână.

În România, disponibile pentru vânzare și utilizare există doar 2 variante de Transpiblock, la ora actuală. Ambele sub formă de roll on pentru uz extern, la nivelul axilei.

Transpiblock împotriva transpirației pareriTranspiblock împotriva transpirației pareri

Varianta clasică de Transpiblock 50ml poate fi folosită impotriva transpirației de majoritatea persoanelor care nu au pielea axilei sensibilă, iar varianta Transpiblock Sensitive 30ml este concepută și recomandată persoanelor cu piele sensibilă în general sau persoanelor cu pielea axilei sensibilă.

Află prețuri și detalii accesând link-urile din denumiri.



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?