Spray antițânțari pentru vânători și nu numai…

Spray antițânțari pentru vânători și nu numai…

Anul tre ut căutam un spray antițânțari care să poată fii folosit de vânători atunci când ies seara la vânătoare. Credeți-mă, este foarte greu de găsit așa ceva.

Animalele sălbatice au mirosul foarte dezvoltat, unele simt mirosul omului de la câteva sute de metrii, altele de la kilometri. Produsul ideal pentru acest scop trebuie să nu aibă parfum 
-bine ar fi – de nici un fel sau cel puțin a ceva plantă din sălbăticie; să reziste pe pielea bărbaților care transpiră foarte mult, să nu trebuiască reaplicat pentru cel puțin 5-6 ore și să protejeze de toți țânțarii existenți în pădure.

Nu a fost prea ușor și a încercat câteva, domnul vânător, așa că am zis să mai încercam ceva care părea foarte promițător. Am comandat de pe organicbaby.ro – cum era anul trecut – acum este rangali.ro, cel mai scump spray de țânțari: Jason Quit bugging me! – spray natural contra țânțarilor.

Are aromă subtilă de lavandă, nu are alcool sau derivați care să aibă mirosuri subtile, are doare ingrediente naturale și este super bun. Fără vrăjeală, domnul vânător mi-a spus că, este cel mai bun spray contra țânțarilor. Prețul lui a fost 69lei, dar îți merită toți banii.

Toată problema și cea mai mare, a fost că l-am primit cu o foarte mare întârziere și trecuse sezonul țânțarilor, anul trecut, așa că doar anul acesta l-am putut testa. Produsul este superb și îl recomand cu toată încrederea. 
Apropo, se poate folosi și pentru copii sau chiar bebeluși

Update: acest produs lipsește momentan din stocul Rangali, dar au alte variante naturale.

Cunoașteți acest produs?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: