Poftă de dulce și tot timpul obosită?

Poftă de dulce și tot timpul obosită?

Vă propun astăzi să aflați câteva gânduri despre două produse, care, pentru unele persoane, sunt o noutate. Vreau să vă prezint două produse Walmark, și anume, Spirulină + Carob și, respectiv, Crom forte. Două produse care există pe piața farmaceutică de ceva vreme dar am cam uitat de ele.

Spirulina + Carob este un produs interesant care conține spirulină, carob și vitamina C. Pe scrut, spirulina este cea mai bogată sursă de proteine ușor digerabile, care oferă toti aminoacizii esențiali. Este bogată în minerale cum sunt calciu, zinc, magneziu, mangan, forfor și fier. Mai conține vitamina A, vitaminele B și o serie de enzime care ajută la digestie. Carob-ul este un înlocuitor al pudrei de cacao, el conține lignină și pectinp, două componente care ajută la digestie și eliminare a toxinelor.

Ca și concluzie: Spirulina + Carob de la Walmark este un produs care amelioreaza procesul de digestie, micșorează pofta de mâncare și influențează în mod pozitiv sănătatea fizică și psihică a organismului.

Produsul Crom forte este unul esențial pentru persoanele dependente de dulciuri și pentru cele care vor să scadă pofta de dulce. Cromul este cel care influenteaza nivelul de glicemie și colesterol din organism, având ca efect scăderea lor. Prin acțiunea sa, cromul, ajută la scăderea apetitului exagerat pentru dulciuri, contribuie la ținerea sub control a depunerilor nedorite de grăsimi în țesuturi.

Ca și concluzie, folosirea Crom-ului forte de la Walmark are un efect benefic asupra indicelui ponderal, în sensul sprijinirii procesului de scădere a greutății corporale.

Aceste două produse sunt suplimente alimentare și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și bogată în fructe și legume. Pot fi cumpărate din farmacii, magazine naturiste sau online.

Ați folosit vreunul dintre aceste produse?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns