Cum alegem data nunții – #delaeulanoi

Cum alegem data nunții – #delaeulanoi

Să planifici o nuntă poate fii frumos, poate fii stresant, poate fii obositor și poate fii minunat, totul depinde de cum te organizezi și cu ce atitudine pornești „la drum”.

Noi am ales să ne bucurăm de această perioadă și de planificarea acestui eveniment. De aceea am conceput o parte a agendei mele dedicată în mod special nunții. Despre agendă, voi reveni cu un alt post.

Astăzi vreau să vă spun cum și când se alege data nunții.

Data nunții – cu aproximație mai întâi – se alege în funcție de multe alte chestii. 
1. Pentru început, trebuie avut în vedere să nu fie prea devreme ca să putem organiza toate așa cum trebuie să să nu ne stresăm;
2. Trebuie ținut cont de nunțile deja programate ale persoanelor dragi din familie, dintre prieteni sau colegi de muncă, pentru ca să nu suprapunem evenimentele și nuntașii să fie împărțiți sau stresați ca să ajungă la ambele evenimente;
3. Trebuie ținut cont de sărbătorile creștine românești ca să nu supăram nuntașii;
4. Trebuie ținut cont de familie, prieteni, nași care locuiesc în alte localități, alte țări;
5. Abia apoi vom căuta sala dorită și vom alege data în funcție de locație, ziua de sâmbătă sau duminică, meniul sau regulile practicate de restaurant sau altele de genul.

Spre exemplu, după calculele de mai sus, noi am mai ținut cont de un aspect și am ales sala și data în funcție de disponibilitatea trupei muzicale, fiindcă fratele meu face parte din ea și nu am vrea să ne cânte altcineva sau el să lipsească.

În plus, am ținut cont ca ambele perechi de nași să poată fi în țară în acea perioadă.
Așa am ales data de 18 octombrie 2015.

După ce alegem data și locația, totul e mult mai ușor de planificat. Tot ce trebuie e liniște sufletească, câteva minți liniștite, o pereche proaspătă de miri (la noi nașii) și o agendă (modele aici).

Voi reveni cu imagini din agenda mea pentru nuntă.

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns