Nailexpert pentru picioare frumoase

Nailexpert pentru picioare frumoase
Micozele la nivelul picioarelor, în talpă sau între degetele de picioare, este cea mai întâlnită afecțiune în această perioadă a anului. Acum, în august, cei mai mulți dintre noi sunt în concedii sau au fost deja și au ajuns acasă cu o mâncărime supărătoare, cu o iritație urâtă și cu pielea picioarelor foarte sensibilă la atingere datorită mâncărimilor și a disconfortului creat.

Dacă simți o mâncărime în talpă sau între degete, dacă vezi o decolorare sau o înroșire a pielii din zona degetelor, acum este momentul să folosești această cremă. 

Indicat ar fi să mergi la un dermatolog și să-ți recomande specialistul un tratament. Dar cum este mai greu cu programările și timpul limitat, găsim în farmacii Nailexpert cremă care conține o combinație de ingrediente pentru a trata afecțiunile de început cauzate de infecții micotice sau bacteriene.

Produsul poate fi găsit la prețuri între 23-38 lei și se recomandă aplicarea cremei de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea curată și uscată. Se va masa crema pe zona afectată până la absorbția ei în piele.

Ați folosit această cremă?
Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns