(P) Ce faci când te plictisești?

(P) Ce faci când te plictisești?

Hello dragilor,

Stăteam zilele trecute și mă gândeam ce fac oamenii maturi, lumea în general, când se plictisesc la locul de muncă sau chiar acasă. E foarte interesant să iei fiecare categorie de  oameni și să te gândești ce pot face acei oameni când vor să se detașeze de viața de zi cu zi sau pur și simplu când se plictisesc.

Analizând situația aceasta, care e chiar interesantă, am ajuns la concluzia că foarte multe persoane adulte se joacă, fie că sunt jocuri pe calculator, fie ca sunt jocuri online. Se pare ca tot mai multe persoane preferă să se joace online pentru că este gratuit și la îndemână. De la farmaciști, medici, avocați, polițiști, reprezentanți de vânzări și chiar profesori, folosesc jocurile ca pe o metodă de relaxare, de a-și odihni mintea sau pentru a-și ridica moralul.

Aveam de scris acest articol despre jocuri online și fiindcă am avut câteva zile libere, am profitat și am discutat cu câțiva prieteni și am fost chiar surprinsă să aflu câte persoane adulte folosesc jocurile ca și o oportunitate de a se de-stresa sau detașa de munca pe care o fac sau de grijile cotidiene. Dacă este bine sau nu, nu știu să vă spun; poate da, poate nu, cei care se joacă pot spune adevărul.

Ce-i drept, sunetul special creat pentru jocuri este unul care te bine dispune, iar faptul că personajele cu care joci nu comentează, nu țipă și nu înjură, te face să te simți mai împlinit, mai lejer și mai relaxat.

Dacă ești printre persoanele care folosesc jocurile online pentru a face o pauză de la muncă, vin astăzi cu două propuneri. Pentru bărbați, ți-aș recomanda să vezi jocurile cu GTA San Andreas, fiind unele dintre cele mai căutate jocuri online cu mașini și misiuni de dus la bun sfârșit.

Cum am constatat vorbind cu câteva prietene, și femeile se joacă, așa că pentru voi doamnelor, am o altă recomandare și anume jocurile cu bebeluși online. Bebelușa Hazel este chiar haioasă și foarte expresivă, iar să o faci fericită pe Hazel îți dă o stare de bine și te bine dispune, în doar câteva secunde. 

Chiar aș vrea să știu câți dintre voi jucați jocuri online și care sunt acestea. Voi citii cu interes fiecare comentariu.

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Subscribe by Email

Acest articol este sponsorizat.
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns