Lactacyd Sensitive pentru igienă intimă – părerea mea

Lactacyd Sensitive pentru igienă intimă – părerea mea

Cum toată lumea pățește, se termină și flaconul cu gel de curățare intim așa că hai să dau o fugă la magazinul cu cosmetice, doar am un motiv serios să mai trec pe-acolo.

Auzisem despre noua loțiune pentru igiena intimă, Lactacyd Sensitive, chiar de la reprezentanta care o recomanda și zicea că și-a cumpărat-o și ea și are o părere bună. Ca să fac o paranteză, împreună cu varianta Sensitive au apărut pe piață alte două noi variante care au și parfum. Eu am ales-o pe aceasta exact pentru faptul că nu are parfum și promite o îngrijire delicată.

Lactacyd Sensitive este o loțiune extra delicată, concepută pentru a curăța cu blândețe zona intimă. Formula sa fără săpun, îmbogățită cu o combinație de acid lactic biologic natural și extract din semințe de Bumbac, reduce disconfortul intim, oferind în acelși timp o senzație plăcută de curățenie și catifelare. Are un pH adaptat de 3,5.Părerea mea despre Lactacyd Sensitive:

Lactacyd Sensitive este o loțiune delicată care face o spumă fină și nu are miros parfumat. Miroase a ceva neutru. Este foarte plăcută la baie, hidratează și lasă pielea hidratată și catifelată. Oferă o senzație foarte plăcută, de piele de bebeluș.
Chiar îmi place și o recomand cu drag.

Ea se găsește în farmacii, magazine cu produse cosmetice, sau online poate fi cumpărată la un preț bun aici.
Toată gama Lactacyd poate fi cumpărată aici.

Ai folosit vreunul dintre produsele Lactacyd? Ce părere ai despre ele?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 16 septembrie 2017 / 15:18

    gasesc in farmacii gelul lactacyd? voi merge sa-l caut ca am nevoie si eu. multumesc pentru sfaturi.