Haul #26 – Cele mai noi produse

Haul #26 – Cele mai noi produse

De curând au intrat în colecția mea de cosmetice câteva produse noi și aș vrea să vi le prezint, poate inspiră pe cineva.

Pentru că mă pregătesc să fiu mireasă, era normal – zic eu – să-mi cumpăr catalogul Ghidul Miresei și chiar mă bucur că l-am cumpărat. Răsfoindu-l mi-am putut face o idee ce modele de rochii de mireasă sunt acum la modă, ce mi-ar place și ce nu mi-ar place. Așa că, atunci când am ajuns la salonul pentru închiriat rochii de mireasă, am știut ce să-i spun doamnei să-mi dea pentru probă.

Celelalte produse sunt toate produse noi pentru mine și abia am început să le folosesc. Pot să vă spun o primă impresie despre fiecare, dar voi reveni cu detalii pentru fiecare în parte.

Apa micelară de la Nivea, care apare în toate reclamele, este bună, îndepartează machiajul, dar nu o întrece pe cea de la Garnier, deocamdată.

Crema pentru față de la Ivatherm cu SPF 50 este superbă. Nu e prea grasă, cum sunt de obicei cele cu SPF mare, m-a ajutat la dispariția petelor de soare și îmi place mult.

Remodelare Totală de la Elmiplant este un produs nou excepțional. Deși abia am început să o folosesc și nu pot zice nimic despre cm în minus, lasă pielea catifelată și fermă. Îmi place mult și am încredere în ea.

Unguentul Panthenol forte este unul superb pentru zonele cu piele foarte uscată, așa cum sunt genunchii, tălpile și coatele. Reface foarte bine pielea.

Apa pentru ten și corp de la Balea este un spray cu apă care m-a ajutat să mă răcoresc în zilele caniculare de vară. Nu mi se pare că ar face altceva decât să răcorească.

La final vă las cu un scurt clip video, pe carel-am publicat pe Youtube, ca să știți că nu am renunțat, ci doar am făcut o pauză.

Ați folosit careva dintre aceste produse? Ce părere aveți despre ele?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns