Forța 6G de la STR8

Forța 6G de la STR8

STR8 a lansat două noi produse pentru bărbați, numai potrivite pentru aceste zile caniculare. Aceste produse au aromă și efect potrivite pentru bărbatul activ care nu poate fii oprit, chiar dacă soarele arde de numa, chiar dacă canicula este obositoare.

Primul produs despre care vreau să vorbesc este gelul de curățare pentru corp și păr 6G Force. Știți că, multor bărbați le place să folosească gelul de duș și pentru a se spăla pe păr, e mult mai simplu, e mult mai repede și mult mai potrivit dimineața când se pregătesc pe fugă. STR 8 a scos pe piață acest gel de curățare care are o formulă ce poate fi folosit ca și gel de duș, dar și pentru păr.
Aromele lui sunt revigorante, fresh, energizante și perfect potrivite pentru dușul reconfortant din zilele calde. Printre ingredientele folosite întâlnim extracte de Guarana (energizant), Guava (reconfortant), fructe de Goji (antioxidant), Ginseng (revitalizant), Ghimbir (detoxifiant) si extract de Cafea verde (antioxidant si energizant).

Al doilea produs este deodorantul spray Dry Force din gama Cool+Dry. Acest antiperspirant, ca și toată gama, este conceput să mențină pielea uscată și protejată o perioada cât mai lungă. Efectul promis este de 48h și formula este îmbunătățită pentru a proteja de mirosurile neplăcute fără a lasa pete albe.
Are o aromă puternică energizantă și revitalizantă, perfectă pentru bărbatul energic și activ. 

Produsele pot fi găsite în supermarketuri la prețuri accesibile.

Fă-ți cadou cele două produse și te vei îndrăgostii de ele, indiferent dacă ești bărbat și le folosești tu sau este femeie și le cumperi pentru bărbatul din viața ta.

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns