Cremă hidratantă de zi – Cosmetic Plant – review

Cremă hidratantă de zi – Cosmetic Plant – review
Am ajuns să testez această cremă pentru că am primit câteva mostre, în farmacie, acum câteva luni bune. Deși nu preamai primit mostre gratuite, se pare că unul dintre depozitele cu care lucrăm au mai avut și ne-au trimis.
Nu știu să vă spun când a fost lansată această cremă, dacă este nouă pe piață sau nu. Știu doar să vă spun părerea mea despre ea, și asta am să fac.
Crema hidratantă de zi cu SPF 15, din gama Bioliv Hydra, de la Cosmetic Plant este o cremă dedicată persoanelor cu vârsta între 20-45 ani. Are un factor de protecție mediu, ceea ce o face bună de purtat pe tot parcursul anului pentru a preveni îmbătrânirea prematură a tenului.

Această cremă conține ulei de măsline BIO și extract BIO din frunze de măslin. Este o cremă foarte hidratantă dar cu o textură fină, non-grasă, care pe ten se simte foarte bine. Se absoarbe foarte ușor și repede, nu lasă peliculă grasă pe ten, dă pielii o finețe și o senzație foarte plăcută la atingere.

Pentru tenul uscat, pentru cel normal sau pentru cel mixt, această cremă este una superbă. Are hidratarea și efectul uleiului de măsline, dar nu este deloc grasă. Este potrivită pentru vară sau iarnă. Are factor de protecție SPF 15, filtre solare UVA-UVB, panthenol și vitamina E, pe lângă extractele BIO de măsline și frunze de măsline.

Este intens hidratantă, hrănitoare, protejează pielea, are efect antioxidant. O recomand cu toată încrederea.

Produsele disponibile din aceeași gamă le găsiți aici, unde vă puteți alege varianta care vi se potrivește cel mai bine.

Zile răcoroase, vă doresc! 
Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns