Două produse noi, la reducere

Două produse noi, la reducere

Am trecut ieri prin Sensiblu și am fost surprinsă de ce oferte am găsit. Șamponul Batiste, indiferent de variantă costă 14.99 cu cardul de fidelitate, iar pentru bronz, cu soare sau fără soare, au un stand special cu reduceri de aprox 50% din pretul vechi dacă folosești cardul lor de fidelitate.

Eu mi-am ales Batiste, varianta cu cireșe și miroase foarte bine. Ca și calitate, la prima utilizare pare asemănător dar voi scrie mai multe după ce îl mai folosesc.

Din produsele de vară la reducere, mi-am ales crema autobronzantă de la Vichy cu 32lei, pret redus de la 64lei. Despre calitatea ei nu pot să vă spun prea multe pentru că abia acum am aplicat primul rând. Totuși, are textură ușoară, se întinde bine și miroase binișor.

Dacă aveți drum, intrați prin Sensiblu să vedeți dacă vă găsiți ceva la reducere.

Vă pup, o zi superbă vă doresc!

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns