5 într-o săptămână #4

5 într-o săptămână #4

Multe dintre prietene sunt îndrăgostite de părul meu și multe persoane mă întreabă cu ce îl îngrijesc că este așa bogat și crește așa repede. Pot spune că mama-natură are cea mai mare parte din această ”vină” a părului meu bogat, lung și sănătos, dar încerc și eu să-mi fac partea păstrându-l cât mai mult timp la fel de sănătos și frumos.
Haideți să descoperim împreună ce produse folosesc pentru îngrijirea părului, într-o săptămână.

Chiar dacă ordinea folosirii lor nu coincide cu ordinea în care sunt aranjate, am să le prezint exact în ordinea în care le folosesc.
Vă spuneam aici câteva detalii despre produsele Yves Rocher – gama Nutri-Reparatore. În momentul de față sunt preferatele mele. Folosesc de două ori pe săptămână (dacă nu am evenimente speciale) șamponul și balsamul. Întotdeauna îmi șamponez părul de două ori ca să fiu sigură că este curat, iar dacă mi-a fost aranjat la coafor tapat cu mult fixativ, atunci șamponez părul de trei ori. Apoi folosesc balsamul pe lungimea părului, evitând zona scalpului și a rădăcinilor, că să nu grăbesc îngrășarea părului.
Înainte de a-mi usca părul cu foehnul, totdeauna aplic un balsam Leave-In pentru a evita uscarea rebelă a firelor de păr, dar îl folosesc cu moderație pentru a nu îngrășa firul de păr. În această perioadă folosesc varianta Million Gloss de la Gliss – un lichid ce conține Keratină și particule pentru strălucire, care promite că protejează și reface firul de păr. 
Este adevărat, face părul mult mai strălucitor și mai moale, așa că se poate aranja mult mai ușor după aceea.

Pentru zilele când nu-mi spăl părul dar vreau să-i redau volumul și aspectul unui păr curat, folosesc șamponul uscat. De când le-am descoperit pe cele de la Batiste, sunt preferatele mele. Acum am ajuns și eu la varianta cu cireșe și îmi place foarte mult pentru că are o aromă superbă, fresh-fructată și puțin sofisticată. Volumul și aspectul curat al părului este mai evidentă la această variantă decât la cel pentru volum și cel pentru păr brunet. 

Pentru că părul trebuie aranjat și fixat pentru toate evenimentele, chiar și pentru o ieșire în oraș, folosesc cu mult drag spray-ul fixativ pentru volum de la Syoss și îmi place foarte mult.

Acestea sunt cele 5 produse pe care le folosesc cel mai într-o săptămână. Detalii despre produse pot fi găsite dacă dați click pe numele produsului.

Ați folosit careva dintre aceste produse? Care vă plac?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns