5 într-o săptămână #3

5 într-o săptămână #3

  
Astăzi vreau să vă spun doar câteva gânduri despre arome și texturi și am să las pe altă data toate detaliile cu care sunteți obișnuite.

Am ales să prezint favoritele săptămânii trecute după arome, texturi și normal și după calitate, dar astăzi nu vreau să vă spun toate datele despre calitate, ne oprim doar la partea ”artistica” și anume textură și miros.

Voi începe cu cel mai fin și cremos produs, și anume, gelul-cremă Remodelare Totală de la Elmiplant. Doar ce am început să-l folosesc și nu am date tehnice prea multe, în schimb, are o textură așa de interesantă că e greu de descris. Este un gel-cremă foarte fin, foarte plăcut la atingere și cred că are cea mai ușoară textură de produs pentru masaj anticelulitic. Miroase fresh și a ceva foarte plăcut. Este o plăcere să folosești acest produs.
Săpunul lichid de la Dove este unul dintre favoritele mele, ca și textură și efect de catifelare. Textura lui cremoasă și aroma fină și elegantă, îl face dintr-un simplu săpun lichid, o plăcere de a-l folosi.
Gelul de dus B.U. in action cu papaya și iaurt este divin. Nici nu este nevoie să folosesc prea multe cuvinte. Are o textură lejeră, perfectă pentru vară, iar aroma proaspătă dulceagă și răcoritoare l-a facut gelul de duș preferat în această vară.
Antiperspirantul de la Garnier, varianta Maximum Control 72 ore este unul dintre antiperspirantele pe care le folosesc cu drag de la Garnier și în general. Are o pulbere fină care nu încarcă pielea axilei și o lasă uscată și liberă să respire. Aroma este una subtilă, cum îi spun eu – a curat – și este chiar plăcut.
Rămânem tot la Garnier cu Gelul-mască din gama PureActive. Acest gel de curățare este foarte interesant. Datorită componentelor și a texturii lui, poate fi folosit ca și gel de curățare, ca și gel exfoliant sau, ca și mască. Are o textură de gel în care se simt particulele de acid salicilic foarte mărunte, așa încât e o plăcere să-l masezi pe fața încărcată cu praf sau grăsime. Îmi place mult.

Acestea au fost favoritele săptămânii care tocmai se sfârșește. Sper că am fost o sursă de inspirație pentru voi și mi-ar face plăcere să știu dacă și voi folosiți careva dintre produsele menționate de mine.

Vă plac, sau nu, vreunul dintre produsele menționate de mine?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns