5 într-o săptămână #2

5 într-o săptămână #2
Pentru săptămâna care tocmai s-a terminat vreau să vă prezint ce produse am folosit pentru curățarea și demachierea tenului.
Îmi încep ziua cu o curățare atentă a tenului, în special că al meu este unul mixt, iar dimineață este foarte gras. De câteva săptămâni mi-am cumpărat noul gel de curățare 3 în 1 de la Garnier și îmi place chiar foarte mult. Voi reveni cu detalii, dar acum vreau să vă spun că dimineața îl folosesc ca și exfoliant, iar tot la 3 zile îl folosesc seara ca și mască.
În fiecare zi când ajung acasă, după ce fac un duș reconfortant, mă demachiez. De ceva timp folosesc apa micelară de la Garnier, pentru ten mixt sensibil și îmi place foarte mult. Este cea mai bună apă micelară dintre cele pe care le-am încercat până acum. Se potrivește foarte bine tenului meu. Pentru demachierea ochilor și a buzelor, dar în special pentru demachierea rimelului foarte rezistent de la Max Factor, folosesc cu regularitate demachiantul bifazic pentru ochi, tot de la Garnier. Sunt la al doilea flacon și nu prea sunt tentată sa-l schimb.
Normal, că pentru demachiere folosesc dischete demachiante, iar săptămâna aceasta le-am folosit pe cele de la FamilyCare și îmi plac mult.

Pentru că nu lipsește de pe etajera din baie apa termală și chiar dacă am mai amintit-o, trebuie să mă repet pentru că am rămas tot la ea deocamdată și o iubesc.

Acestea au fost cele 5 produse favorite pe care le-am folosit săptămâna trecută. 

Folosiți careva dintre aceste produse? Ce părere aveți despre ele?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns