Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

5 într-o săptămână #1

Încep cu drag seria celor 5 produse folosite într-o săptămână, pentru că sper să mă pot ține de treabă cât mai conștiincios.

Săptămâna care tocmai se termină nu m-am despărțit deloc de aceste 5 produse. Chiar le-am folosit zilnic și vreau să vă spun câteva cuvinte despre fiecare în parte.

Știați că îmi cautam o cremă cu factor mare de protecție, dar cu textură lejeră și potrivită pentru tenul sensibil… ei bine, am ajuns, în sfârșit să o încerc pe ca de la Ivatherm. Este o cremă cu o consistență aproape grasă, dar având în vedere că are SPF 50 are consistența cea mai ușoară pe care am întâlnit-o până acum. Lasă puțin o peliculă albă pe piele, dar se absoarbe binișor în piele și celelalte produse de machiaj nu sunt afectate. Ca și protecție chiar îmi place mult pentru că deja mi-au dispărut din petele de soare pe care le-am avut și sper ca, în curând, să am iar fața curată. Cu un review detaliat voi reveni după ce o folosesc mai mult.

Fondul de ten este cel de la NYC, nuanța Cameo, pe care l-am găsit pe iwishcosmetics.ro și este cel mai potrivit fond de ten ca și textură și nuanță, dintre cele pe care le-am folosit în ultima vreme. Revin cu un review în curând.

Corectorul 2 în 1 de la Manhaten este superb! L-am găsit tot pe iwishcosmetics.ro. Are două părți, partea de sus este un corector sub formă de cremă, iar în partea de jos, într-un borcănel cu burete se afla pudra fixatoare pentru corector. La fel, nuanța este perfectă.

Pentru că tenul meu este unul mixt și are tendința de a lucii, chestie pe care o detest, folosesc pudra matifiantă de la Catrice pentru a-mi fixa machiajul și pentru a matifia tenul. Am gasit-o pe 1001cosmetice și îmi place foarte mult.

Al cincilea produs de care nu m-am despărțit săptămîna aceasta, a fost și este pensula mea cea mai dragă. Această pensulă am primit-o cadou în prima mea cutie de la PickNDazzle și o îndrăgesc foarte mult. Este pufoasă, ia produs suficient și intinde bine și uniform produsele pe ten. Chiar îmi place.

Acestea au fost cele 5 produse pe care le-am folosit zilnic în săptămâna care a trecut și mi-ar face plăcere să știu dacă ați folosit careva dintre ele și ce părere aveți voi despre ele.

Vă pup!
Debora.

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?