5 într-o săptămână #1

5 într-o săptămână #1

Încep cu drag seria celor 5 produse folosite într-o săptămână, pentru că sper să mă pot ține de treabă cât mai conștiincios.

Săptămâna care tocmai se termină nu m-am despărțit deloc de aceste 5 produse. Chiar le-am folosit zilnic și vreau să vă spun câteva cuvinte despre fiecare în parte.

Știați că îmi cautam o cremă cu factor mare de protecție, dar cu textură lejeră și potrivită pentru tenul sensibil… ei bine, am ajuns, în sfârșit să o încerc pe ca de la Ivatherm. Este o cremă cu o consistență aproape grasă, dar având în vedere că are SPF 50 are consistența cea mai ușoară pe care am întâlnit-o până acum. Lasă puțin o peliculă albă pe piele, dar se absoarbe binișor în piele și celelalte produse de machiaj nu sunt afectate. Ca și protecție chiar îmi place mult pentru că deja mi-au dispărut din petele de soare pe care le-am avut și sper ca, în curând, să am iar fața curată. Cu un review detaliat voi reveni după ce o folosesc mai mult.

Fondul de ten este cel de la NYC, nuanța Cameo, pe care l-am găsit pe iwishcosmetics.ro și este cel mai potrivit fond de ten ca și textură și nuanță, dintre cele pe care le-am folosit în ultima vreme. Revin cu un review în curând.

Corectorul 2 în 1 de la Manhaten este superb! L-am găsit tot pe iwishcosmetics.ro. Are două părți, partea de sus este un corector sub formă de cremă, iar în partea de jos, într-un borcănel cu burete se afla pudra fixatoare pentru corector. La fel, nuanța este perfectă.

Pentru că tenul meu este unul mixt și are tendința de a lucii, chestie pe care o detest, folosesc pudra matifiantă de la Catrice pentru a-mi fixa machiajul și pentru a matifia tenul. Am gasit-o pe 1001cosmetice și îmi place foarte mult.

Al cincilea produs de care nu m-am despărțit săptămîna aceasta, a fost și este pensula mea cea mai dragă. Această pensulă am primit-o cadou în prima mea cutie de la PickNDazzle și o îndrăgesc foarte mult. Este pufoasă, ia produs suficient și intinde bine și uniform produsele pe ten. Chiar îmi place.

Acestea au fost cele 5 produse pe care le-am folosit zilnic în săptămâna care a trecut și mi-ar face plăcere să știu dacă ați folosit careva dintre ele și ce părere aveți voi despre ele.

Vă pup!
Debora.

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns