Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Ser de Galbenele – Calendula Oil, Secom – Review

Azi vreau să vă prezint un produs foarte drag mie, si anume Serul de Gălbenele de la Secom. Este deosebit acest ser față de alte produse pe bază de Gălbenele pentru faptul că acest ser are o compoziție specială fiind produs din surse vegetale, fără adaos de substanțe chimice. Pentru fabricarea lui s-a folosit doar ulei de măsline extravirgin și extract din flori de Gălbenele.
Uleiul de gălbenele este un produs necesar în casa noastră pentru că are proprietăți benefice pentru foarte multe situații când pielea noastră suferă. Are proprietăți regenerante, calmante, restructurante, calmante și împiedică deshidratarea. 
Uleiul de gălbenele de la Secom se poate folosi pentru pielea iritată după epilat, zgârieturi, răni ușoare, iritații de scutec la bebeluși sau la adulții imobilizați la pat; este foarte bun calmant pentru arsurile sorale. Ajută tenul sensibil sau cel uscat pentru a reveni la textura de ten normal-sănătos; se poate folosi pentru a preveni despicarea firelor de păr sau ca și tratament pentru părul aspru, deteriorat de placă, ondulator, apa sărată de mare, apa cu clor din piscină sau de la razele sorale. Se poate folosi pentru ingrijirea zilnică a corpului, sau ca tratament-mască periodică pentru ten și păr.
Acest ser are o consistență uleioasă datorită uleiului de măsline care este folosit ca și bază; totuși are o textură lejeră care se absoarbe foarte ușor în piele. Culoarea gălbuie se datoreaza extractelor din florile de gălbenele, dar nu pătează pielea și se pierde când este absorbit în piele.
Eu îl folosesc cu mult drag pentru a-mi ingriji pielea corpului după baie în zilele când vreau sa mă răsfăț; îl folosesc intotdeauna după ce stau la soare când îl aplic pe tot corpul dar și pe față și păr pentru a-mi hidrata pielea și firele de păr deshidratate de soare; l-am folosit după epilare, mai ales că eu mă epilez cu ceară și am observat că în doar câteva ore calmează pielea și punctele de iritație dispar. 
Este un ulei cu multe proprietăți benefice și chiar îl recomand cu toată încrederea să-l aveți acasă. Poate fi cumpărat de pe site-ul Secom, din magazinele Secom sau din farmacii.
Nu este testat pe animale. A se pastra intr-un loc uscat, ferit de razele solare, la temperaturi intre 20-25 grade Celsius.

Nu uitați să mă urmăriți pe Youtube, pentru că voi publica un clip dedicat gălbenelei.

Cine mai folosește uleiul de gălbenele?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?