Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Ia-ma cu tine in vacanta… (P)

Vara este anotimpul cand ador sa citesc. Nu stiu daca se trage de la obiceiul din copilarie, cand, in vacanta aveam timp si lista „de citit” sau pentru ca e placut sa stau la umbra sau la soare fara sa muncesc fizic. Indiferent care ar fi motivul, o carte interesanta in mana si un flacon cu apa rece pe o patura pufoasa este scena ideala pentru o zi relaxanta de vara, o zi minunata de vacanta sau o zi din mult asteptatul concediu.

De multi ani, obisnuiesc sa iau cu mine, indiferent unde plec, cate o carte noua. In geanta de plaja, in bagajul de munte si chiar in geanta care o port mereu in masina, am cate o carte. 

Pentru mine a citi o carte buna este momentul cand ma detasez de viata cotidiana, de probleme vietii sau de problemele pacientilor de la munca. Este locul si clipa cand imi incarc bateriile cu energie noua, imi refac rezerva de imaginatie si imi odihnesc mintea.

Exact din acest motiv, va sfatuiesc sa va apucati de citit daca nu ati facut-o in ultima vreme, sau sa va reamintesc sentimentul acela minunat de a citi o carte buna si de a pasi in lumea fascinanta a fantasticului din cartea voastra.

Azi vreau sa va recomand o librarie online unde gasiti o multime de carti pentru toate gusturile si pentru toate dorintele voastre.

Eu m-am oprit la cateva carti, respectiv manuale, pe care doresc sa le citesc:


Primul este un manual cu specific medical, aparuta chiar anul acesta – Agenda medicala Merck. Simptomele explicate pacientilor. Pentru ca am si ultimul manual Merck si imi place tare mult, imi doresc la fel de mult sa am in biblioteca mea si acest volum pentru a-mi mentine cunostintele la zi si a fi in pas cu cerintele si nevoile pacientilor mei.

Manualele Merck sunt create de o comisie speciala compusa din specialisti in domeniul sanatatii, de la medici, cercetatori, chimisti, farmacisti, pana la psihologi si reprezentanti ai pacientilor. Din acest motiv, recomand cu multa incredere toate manualele Merck.

Pentru ca vorbeam de vara, vacanta, relaxare, trebuie sa-mi iau si o carte in acest sens. Mi-a atras atentia cea scrisa de presedintele Klaus Iohannis – Primul pas pe care am gasit-o pentru prima data in aceasta librarie online. 

Imi face placere sa citesc despre vietile oamenilor celebrii asa cum este domnul presedinte sau Andreea Esca; oameni cu o voce mai deosebita in viata sociala.

Pentru ca una dintre bunele mele prietene a fost super incantata de volumele Jurnalele vampirilor, am trecut prin sectiunea Fantasy ca sa-mi cumpar cateva carti fantasy; asa am gasit ambele variante, si Inceputurile si Intoarcerea. Tot in aceasta sectiune gasiti si carti cu povesti pentru copii, cu zane, printese, Shrek si altele.

Aruncati o privire pe aceasta librarie online sa vedeti ce carti minunate au in colectia lor.

Ati gasit ceva pe placul vostru?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?