Haul #25 – Ultimele cumparaturi din dm

Haul #25 – Ultimele cumparaturi din dm

M-am gandit sa public ultimele cumparaturi din dm, chiar daca nu sunt produse extra speciale, poate ca va ajuta pe cineva cu o idee.


Nu pot sa va spun prea mult despre ele, acum, dar vreau sa revin cu prezentari detaliate pentru majoritatea dintre ele. Rujul si lacul de unghii nu au fost cumparate din dm, dar le-am cumparat la una-doua zile distanta, asa ca le-am inclus aici.

Rujul este de la Maybelline, nuanta 342 din colectia COLORsensational de o culoare nude-roz-movuliu, lacul de unghii este unul roz cald, foarte frumos in nuanta 264 de la Paris Memories.

Bautura Dimes cu extract de rodie este una dintre preferatele mele si majoritatea dintre voi ati mai vazut-o pe pagina mea de instagram. Pasta de dinti si periutele le-am mai folosit cu mult timp in urma si mi-am amintit ca mi-au placut, asa ca le-am recumparat. Deo-spray-ul de barbati este pentru logodnicul meu, ca sa-l poata purta in geanta, avand in vedere ca drumul dintre Zalau si Oradea dureaza cam trei ore. Lacul fixativ l-am ales tot din cauza drumurilor Oradea-Zalau.

Crema Bioliv de la Cosmetic Plant am cumparat-o pentru colega mea, pentru ca este crema ei favorita si i se potriveste foarte bine tenului ei. Am sa revin cu mai multe detalii.
Gelul intim de la Nivea, in varianta Double effect este favoritul meu si il tot recumpar de cativa ani, cred. Mi se potriveste si imi place.

Folositi careva dintre produsele prezentate de mine?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: