Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

De la EU la NOI #1

Vreau sa incep o noua serie de articole cu tema „De la EU la NOI” pentru ca, unele dintre voi stiti deja, altfele veti afla acum, pe 21 iunie m-am logodit cu cel pe care il iubesc si vreau sa-mi construiesc o viata impreuna pe mai departe.

Aceasta serie va purta hashtag-ul #delaeulanoi si voi publica diverse articole despre cum ma pregatesc eu pentru nunta si pentru viata in doi.

Totul a inceput cu o cerere in casatorie, plina de emotii, trairi intense, iubire, bucurie si, evident, un inel surpriza care s-a dovedit a fi cel mai superb inel, asa cum imi doream.

Sa organizezi o nunta nu este usor, dar imi doresc ca pregatirile pentru nunta noastra sa fie lejere, cu calm si timp placut, cu bucurii si zambete si cu multe amintiri frumoase.

Pornind de la acest gand si aceste dorinte, am pus pe hartie tot ce era nevoie ca mai apoi sa ne putem ocupa punctual de fiecare in parte.

Stati aproape pentru noi articole si noi detalii despre cum ma pregatesc pentru nunta si pentru viata in doi. Nu uitati sa ma urmariti pe Instagram si Facebook folosind #delaeulanoi

Mai este cineva care urmeaza sa se casatoreasca si a inceput pregatirile pentru nunta?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?