Afla ce fenotip ai, impreuna cu Garnier si Andra

Afla ce fenotip ai, impreuna cu Garnier si Andra

Garnier impreuna cu Andra au lansat un program prin care iti poti afla fenotipul, iar la final primesti cateva recomandari interesante pentru fenotipul rezultat, adica fenotipul tau.

Pe mine chiar m-au nimerit, chiar sunt fenotipul Toamna si chiar ma prind tare bine culorile care ei le recomanda sa le folosesc. Ma bucur ca am facut acesr “test” si mi-am aflat fenotipul. Am sa tin cont de recomandarile celor de la Garnier.

Garnier este una dintre companiile care imi este tot mai draga si care scoate pe piata tot mai multe produse potrivite pentru tenul meu, de-asta am fost curioasa ce-mi vor zice si m-au uimit placut. Daca esti vrei sa aflii ce fenotip ai, urmareste link-ul de mai jos.

Intre timp, te rog acorda-mi un vot folosind acest link
http://academiadeculoare.garnier.ro/participante?filter=autumn

Link-ul campaniei este:
http://academiadeculoare.garnier.ro/intro
Multumim Garnier!

Ti-ai aflat fenotipul?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns