3 produse noi pentru acasa

3 produse noi pentru acasa

Poate vă mirați cum de public eu așa articol, mă uimește și pe mine, dar cred că faptul că vom întemeia o familie în curând mă face să fiu tot mai responsabilă. Bine, nu e vorba de curățenie, ci mă refeream așa în general.

Cum am ajuns să vă prezint produse pentru casă? Foarte simplu. Până nu demult eram dedicată unor anumite variante a produselor de mai sus și anume, cumpăram doar Domestos verde, Coccolino sau Lenor albastru și Pur verde cu aroma de măr. Schimbarea a venitacum câteva zile când eram la cumpărături și n-am găsit Coccolino albastru decât pe cel mai înalt raft posibil și cum, eu sunt mică de înălțime nu am ajuns și nu aveam pe cine să rog să mă ajute. Așa am ajuns să miros această variantă de balsam de rufe de la Coccolino cu flori de Tiare și Fructe roșii. Iar dacă tot am schimbat balsamul de rufe, am hotărât să văd ce mai găsesc noi și la detergenți.

Coccolino cu Tiare Flowers & Red Fruits are o aromă superbă, o aromă florală-fructată că nu-mi vine să scot hainele pe balcon la uscat, ci le-aș ține în casă ca sa-mi umple casa de aroma parfumată. Trebuie să o mirosiți când ajungeți în magazin.

Apoi am găsit această variantă de detergent de vase cu mușețel, Pur Balsam Camomile. Această variantă miroase superb, de îmi vine să-l folosesc și ca săpun de mâini, numai că nu e indicat. Chiar dacă este o variantă de balsam, are aceeași putere ca și celelalte variante din gama Pur.

Despre dezinfectantul Domestos, varianta Citrus Fresh nu am ce să vă spun, decât că are același efect dezinfectant ca și celelalte variante și în plus are o putere mai mare de albire și aromă de citrice.

Voi ce produse noi pentru acasă ați descoperit?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: