[Repost] Un super produs pentru stimularea lactației

[Repost] Un super produs pentru stimularea lactației

Căutând pentru o prietenă un produs natural bun pentru stimularea lactației am descoperit “o combinatie  minune din plante” ambalată în flacon.

Fără să fac reclamă vreunei firme, vreau să vă prezint un produs natural complex pentru stimularea lactației sub formă de picături.
Așa cum se vede în imagine, produsul se numește LactoPlus, ambalat într-un flacon brun de 250ml care conține numai substanțe naturale, apă şi glicerină vegetală.
Acest produs conține extracte vegetale de:
– Anason
– Armurariu
– Schinduf
– Fenicul-dulce
– Coada-calului
– Hamei
– Muşețel
– Lămâiță.
Pot să recomand cu succes acest produs mămicilor care alăptează, în primul rând că are o combinație de extracte naturale vegetale atent alese pentru a stimula lactația şi a relaxa musculatura intestinală a bebelușului diminuând colicile; în al doilea rând pentru că am aflat că sunt foarte multe mame mulțumite de rezultatul folosirii acestui produs.
Ca folosire, se recomandă a se dilua 20ml soluție LactoPLus într-un litru de apă (într-o sticlă brună ar fi recomandat) şi a se bea pe parcursul zilei, adică 20ml soluție la 1litru apă băut într-o zi.
Nu uitați, după deschidre flaconul se păstrează la frigider între 2-8 grade (să NU înghețe) şi se va consuma în 30 zile de la deschidere.
Un flacon ajunge pentru 12 zile.
Nu se administrează copiilor şi femeilor gravide.
Produs: LactoPlus
Ambalaj: flacon x 250ml
Producător: Inalme, Italia
Importator: GemaNatura, București
Se poate cumpăra direct de la importator cu livrare la domiciliu, aici.

Detalii oficiale despre acest produs gasiti aici, de unde se poate si cumpara. Astept parerile voastre despre acest produs.

Ati folosit acest produs?
Follow:

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns