Medicina estetica biologica – Liftingul Vampirilor

Medicina estetica biologica – Liftingul Vampirilor

Veti zice,ce-o mai fi si asta? Nu sunt destule ramuri ale medicinii, mai trebuie una noua?
Ei bine, daca trebuie sau nu, hotareste fiecare persoana individual, in functie cu nevoile sale. Pentru persoanele care au nevoie sau cautau acest gen de terapii, este un domeniu nou mult asteptat.

Medicina estetica biologica este acea ramura a medicinei care se ocupa de partea estetica sau de infrumusetare a organismului, iar denumirea de `biologica` vine de la faptul ca, aceasta Medicina estetica biologica foloseste ca terapie materiale biologice, cum sunt componente din sangele uman pentru a ajuta partea estetica a organismului.

Cea mai intalnita zona in care se foloseste Medicina estetica biologica este cea de infrumusetare, si anume de tratare a ridurilor si de stimularea a intineririi tenului la femei, in principal. Aceasta metoda foloseste un concentrat de trombocite, obtinut din sangele persoanei respective, si injectat la nivelul fetei unde se doreste o stimulare a secretiei de colagen si o intinerire a tenului. Aceasta terapie se mai numeste si “Liftingul Vampirilor” sau “terapia Dracula”

Trebuie stiut faptul ca aceasta metoda de intinerire se realizeaza de catre medici pecialisti in clinici specializate. Este o metoda putin invaziva pentru ca se foloseste doar intepaturi de recoltare a sangelui si apoi de injectare a concentratului la nivelul pielii.

Este o terapie nu extra costisitoare, folosita de vedete si tot mai multe persoane care doresc sa renunte la tratament chimice de intinerire si sa apeleze la `tratamente` sau metode care folosesc substante specifice organismului nostru.

Procedura dureaza maxim o ora si de obicei se imparte in cateva sedinte separate, dupa o consultatie amanuntita realizata de medicul estetician. Am vazut rezultate foarte spectaculoase, dar nu am apucat sa vorbesc personal cu vreo persoana care a folosit aceasta procedura de intinerire.

Ai folosit Liftingul Vampirilor sau stii pe cineva care a facut-o? Ce rezultate ai vazut?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns