Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Noutati de la Yves Rocher – gama Serum Vegetal

Noutățile lunii Mai de la Yves Rocher cuprinde o nouă gamă de produse lansată în urma unei noi descoperiri, și anume a faptului că ”asimilarea este cheia eficacității produselor de îngrijire”.

Serum Vegetal este gama antirid care beneficiază de cele mai recente cercetări efectuate de Yves Rocher în materie de asimilare a produsului vegetal. Extractul vedetă al acestei game este obținut din planta Ficoida Glacială, care mai poartă și numele de Planta Vieții, datorită faptului că se poate adapta tuturor factorilor extrerni, este rezistentă și supravețuiește în diverse situații. Planta este originară din zonele deșertice ale Africii de Sud.

În comparație cu alte plante care au în medie, 2 serii de cromozomi, Ficoida Glacială deține până la 128 serii, fapt care explică puterea sa de ”ultra-adaptare”.

Experții în Cercetarea Cosmeticii Vegetale Yves Rocher au creat 3 versiuni ale gamei Serum Vegetal, fiecare dintre ele conținând Ficoida Glacială și un ingredient activ vegetal complementar pentru efecte benefice suplimentare, specifice fiecărei versiuni ale gamei: luminozitate, fermitate și efect de lifting.

Gama Serum Vegetal cuprinde:
Produsele Antirid + efect de luminozitate – conțin extract de Ficoida Glacială și extract de Oryza pentru o acțiune antirid cu un plus de luminozitate. 
Aici găsiți cremă de zi, cremă de noapte, BB cream și roll-on pentru ochi.
Această gamă este destinată persoanelor peste +30 ani cu riduri fine și profunde și un ten lipsit de strălucire, tern. Preturi individuale 45-55lei, pretul pachetului 160lei.

Produsele Antirid + efect de fermitate – conțin extract de Ficoida Glacială și extract de Gumă de Salcâm care, împreună, au o acțiune mai puternică antirid datorită relansării producției de colagen și de acid hialuronic, pentru un ten cu aspect mai dens.
Această gamă conține cremă de zi, cremă de noapte, ser și corector pentru ochi și buze. Produsele sunt destinate persoanelor peste +35 ani cu riduri profunde și ten lipsit de fermitate. Produsele au o textură concentrată și hidratantă.
Prețuri individuale 55-67lei, iar prețul pachetului 190lei.

Produsele Antirid + efect de lifting – conțin extract de Ficoida Glacială și extract din semințe de cătină. Sunt destinate persoanelor cu vârsta peste +45ani cu riduri profunde și pielea gâtului lipsită de elasticitate pentru un ten definit și tonifiat.
Produsele au o textură foarte concentrată dar sunt testate dermatologic.
Prețuri individuale 59-75lei, iar prețul pachetului este 210lei.

Produsele se găsesc în magazinele Yves Rocher sau se pot comanda online.
Prețurile afișate sunt valabile pentru comenzile online, nu știu care este prețul din magazin.

Foarte promițătoare această gama,  folosește cineva vreun produs?


Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?