Eucerin – Apa micelara 3 in 1 – review

Eucerin – Apa micelara 3 in 1 – review

Aș vrea să vă spun câteva cuvinte despre apa micelară 3 în 1 de la Eucerin. Acest flacon care este pe terminate, este al treilea flacon care îl folosesc și am tot revenit la ea pentru că îmi place foarte mult cum se comportă.

Apa micelară 3 în1 de la Eucerin – curăță foarte bine tenul, lasă pielea catifelată, îndepărtează toate urmele de machiaj sau impuritățile. O folosesc cu încredere și pentru curățarea tenului în zona ochilor. 

Această variantă se poate folosi pentru toate tipurile de ten. Conține un complex eficient de curățare foarte delicată și agenți derivați din natură cu rol de hidratare. Este testat clinic și dermatologic unde s-a observat o tolerabilitate foarte bună chiar și în cazul tenului sensibil și a zonei din jurul ochilor. Poate fi folosit și de persoanele care poartă lentile de contact.

Eucerin are o echipă de cercetători care au dezvoltat câteva produse foarte eficiente pentru îngrijirea tenului și a corpului. Calitatea produselor sunt recunoscute la nivel internațional și nu am să insist pe acest fapt.

Cine mai folosește această apă micelară?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: