Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

SKINNERGY – noua gama Elmiplant

Poate ați văzut sau citit despre noile produse lansate de Elmiplant, totuși vin cu câteva detalii și o ofertă bună de preț, pentru cele dintre voi care iubiți produsele Elmiplant în general (aici mă înscriu și eu) și doriți să încercați noile lor produse.

Pentru început, trebuie să știți că noua gamă de produse lansată de Emiplant se numește SKINNERGY – pentru o piele radiind de energie!

Această nouă gamă cuprinde produse pentru față și produse pentru corp. În mare parte această gamă se adresează în persoanelor tinere, ele conținând 100% extracte naturale, NU conțin coloranți artificiali, parabeni sau parafine, fapt care le permite a fi folosite de tinerele domnișoare ca prime produse de îngrijire a tenului.

Gama de produse pentru față cuprinde:
SKINNERGY refresh it! –  cremă-gel pentru tenul normal/mixt și conține extract de goji 100% natural. Această cremă are o textură ușoară și promite să revitalizeze și să energizeze tenul.

SKINNERGY go moist! – este o cremă nutritivă pentru tenul uscat, cu un conținut bogat de extract de lychee 100% natural. Cu textură bogată, dar non-grasă, aceasta cremă promite să hidrateze și să hrănească tenul uscat.

SKINNERGY break free! – are o textură de gel-cremă, recomandată pentru tenul gras cu tendință acneică, fiind bogată în extract natural de guava și un complex special (SEPIMAT P) care împreună ajută la diminuarea sau chiar eliminarea secreției de sebum, rezultând o piele fără luciul inestetic des întâlnit la tenul mixt/gras.

Prețul lor de raft este 15 lei pentru fiecare, dar AICI le găsiți cu o reducere de -26%.
Nu știu să vă spun nimic despre aroma lor, pentru că nu am ajuns să le încerc, dar promit arome naturale și foarte plăcute.



Gama pentru corp cuprinde:
SKINNERGY so alive! – cremă de corp destinată pielii normale/uscată, conține extract 100% natural din fructe de goji, se absoarbe ușor în piele, energizând pielea în profunzime.

SKINNERGY so pampered! – destinată pielii uscate și conține extract 100% natural de lychee. Se absoarbe ușor în piele, hidratând până în profunzime.

SKINNERGY so bright! – este o cremă destinată pielii terne, lipsită de strălucire. Conține extract 100% natural de guava bogată în substanțe nutritive, aducând pielii un plus de energie, strălucire și luminozitate naturală, aspectul natural al pielii sănătoase.

Prețul lor de raft este de 19 lei, dar AICI le găsiți cu o reducere de -21%.
La fel, nu știu să vă spun nimic despre aroma lor, pentru că nu am ajuns să le încerc, dar promit arome naturale și foarte plăcute. 

Dacă sunt dintre voi care le-ați folosit, v-aș ruga să-mi spuneți în casuța de comentarii ce arome au și cum vi se par pe piele.

Ai folosit vreuna dintre noile produse de la Elmiplant?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?