Ceai negru Assam – Alevia | Review

Ceai negru Assam – Alevia | Review

Ați tot văzut pe contul meu de instagram sau în clip-urile mele de YouTube cana mea cu ceai negru… ei bine, a venit timpul să vă spun mai multe despre el.

În urmă cu o lună am decis să încerc un stil de viață mai sănătos pentru corpul meu, așa am început cele #31zilesanatoase cu clip-urile mele pe YouTube.

De atunci tot caut diverse alternative mai sănătoase la obiceiurile mele vechi, să le zic, mai nesănătoase. Cum orice schimbare, nu se face peste noapte, încet dar sigur am început să înlocuiesc cafea cu ceaiul negru.

L-am ales pe cel de la Alevia pentru că vin împachetate frumos în săculețe aurii, protejate cu o folie impermeabilă pe interior. Îmi plac aceste săculețe pentru că pot vedea ce pun în cana mea de ceai, pot să aleg dacă vreo o doză mai mare sau mai mică și mai ales, pentru că are o aromă foarte plăcută.

Ceaiul negru Assam, de la Alevia, ”este originar din regiunea indiană Assam, aprecial pentru aroma puternică, tentă ușoară de malț șu culoarea profundă cu nuanțe roșu-burgund.”

Îmi place foarte mult acest ceai pentru gustul său aromat cu note lemnoase, cu o ușoară tentă de dulce sar și de amărui. Culoarea lui este una extraordinară, totuși uneori o schimb când adaug puțin lapte, pentru o versiunea mai light.
Eu îl folosesc, așa cum aminteam mai sus, ca un substituent al cafelei sau uneori pentru un plus de energie pe la prânz. Deasemenea îmi place să-l folosesc pentru acțiunile sale terapeutice și proprietățile sale antioxidante.

Acest pliculeț conține 50gr de Frunze de Ceai-negru (Camellia sinensis). Un astfel de pliculeț ajunge pentru multe căni de ceai, nici măcar nu pot aproxima.

! A se administra cu prudență la persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, renale, psihice (anxietate, panică) și hiperfuncție tiroidiană. !

Recomand cu încredere acest ceai negru de la Alevia.

Cine mai folosește acest ceai?

Pentru mai multe detalii, nu uitati sa ma urmariti si pe: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

5 Comments

 1. ghizdavu iuliana simona
  20 aprilie 2015 / 22:08

  Mi-ar placea sa pot consuma si eu acest ceai ,dar problemele care le am la inima nu imi permit consumul lui 🙁

 2. 20 aprilie 2015 / 18:29

  Era si timpul sa scriu, dupa cat l-am tot fotografiat si filmat… 🙂

 3. MARIA ALEXE
  20 aprilie 2015 / 18:08

  Ma bucur ca ai scris despre el

 4. MARIA ALEXE
  20 aprilie 2015 / 18:08

  Bun,bun si eu mai beau uneori cate o canuta de ceai negru Assam

Lasă un răspuns