CC Cream-ul preferat – review

CC Cream-ul preferat – review

Sunt convinsă ca deja ați citit sau ați văzut păreri despre noile produse de la Farmec, mai exact din gama Gerovital Happiness.
Normal, că nu m-am putut abține ca să nu încerc și eu CC Cream-ul lor, așa că acesta a fost primul produs din noua lor gamă, pe care l-am încercat.

Folosesc această cremă de aproape o lună și chiar o folosesc zilnic. Mie, în general, nu-mi place să folosesc fond de ten pentru că îmi închide porii și pielii mele nu-i prea place, așa de vreo 4 ani încoace folosesc creme colorante.

Îmi plăcea foarte mult și mi-am tot recumpărat BB Cream-ul de la Rimmel London, dar de când am încercat această cremă de la Gerovital, nu mă pot despărții de ea.

Are o textură foarte lejeră, o cremă foarte ușoară, are un nou neutru care se adaptează oricărui ton de ten, are o acoperire medie. Nu îngrasă tenul, îl lasă să respire, il menține neted și nu usucă tenul.

Are un preț accesibil, intre 18-25lei și se găsește în supermarket, în farmacii și chiar în piață le-am văzut. Eu am comandat-o pe 1001cosmetice pentru că era la ofertă.

Gama Happiness o gasiti aici, unde puteti alege intre cele 3 nuanțe de CC Cream-uri scoase pe piata de Farmec.

Cine mai folosește acest CC Cream? Vouă vă place?

Follow:

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns