CC Cream-ul preferat – review

CC Cream-ul preferat – review

Sunt convinsă ca deja ați citit sau ați văzut păreri despre noile produse de la Farmec, mai exact din gama Gerovital Happiness.
Normal, că nu m-am putut abține ca să nu încerc și eu CC Cream-ul lor, așa că acesta a fost primul produs din noua lor gamă, pe care l-am încercat.

Folosesc această cremă de aproape o lună și chiar o folosesc zilnic. Mie, în general, nu-mi place să folosesc fond de ten pentru că îmi închide porii și pielii mele nu-i prea place, așa de vreo 4 ani încoace folosesc creme colorante.

Îmi plăcea foarte mult și mi-am tot recumpărat BB Cream-ul de la Rimmel London, dar de când am încercat această cremă de la Gerovital, nu mă pot despărții de ea.

Are o textură foarte lejeră, o cremă foarte ușoară, are un nou neutru care se adaptează oricărui ton de ten, are o acoperire medie. Nu îngrasă tenul, îl lasă să respire, il menține neted și nu usucă tenul.

Are un preț accesibil, intre 18-25lei și se găsește în supermarket, în farmacii și chiar în piață le-am văzut. Eu am comandat-o pe 1001cosmetice pentru că era la ofertă.

Gama Happiness o gasiti aici, unde puteti alege intre cele 3 nuanțe de CC Cream-uri scoase pe piata de Farmec.

Cine mai folosește acest CC Cream? Vouă vă place?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 29 martie 2015 / 16:02

    am si eu o mostra din gama asta, de abia astept sa o incerc!