Reusesc oriunde, aleg România!

Reusesc oriunde, aleg România!

Ați aflat de cel mai nou proiect al celor de la Walmark, mai exact al MemoPlus?

Proiectul se numește ”Reușesc oriunde,aleg România” prezintă succesul, alegerile și motivele pentru care români de succes au hotărât să rămână sau să se întoarcă în România pentru a excela la noi în țară, pentru a ajuta la dezvoltarea țării noastre și pentru a ajuta la dezvoltarea economică a țării noastre.

Normal, fiecare persoană are motive proprii pentru care alege să facă un anumit lucru în viață, dar vizionând video-urile prezentate de cei de la Walmark, îți poți confirma faptul că și în România se poate, poți afla noi idei sau îți poți crește încrederea în tine personal.

Este un proiect foarte frumos, trebuie neapărat să aruncați o privire la video-urile publicate de ei. Tot proiectul Student IQ este un proiect foarte frumos și interesant.

Ce părere aveți despre acest proiect?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

3 Comments

 1. 17 februarie 2015 / 20:19

  Foarte interesant proiectul, cred ca se poate si in Romania, dar pentru asta trebuie niste schimbari facute!

 2. MARIA ALEXE
  10 februarie 2015 / 19:02

  Se poate trai si in Romania dar trebuie sa sti pe ce domeniu te axezi si sa studiezi.E frumos proiectul descris.Eu una cunosc o doctorita care in strainatate lucra ca asistenta de profilaxie in Canada si s-a intors in Romania.

 3. ghizdavu iuliana simona
  10 februarie 2015 / 05:45

  wow ,ce de produse minunate au ,cam multe mi-ar trebui ,m-am uitat pe ofertele lor ,sunt minunate si unele nu sunt scumpe ,nu stiu ce sa aleg ,te pup <3

Lasă un răspuns