Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Apa demachianta tonifianta de la Gerovital [Review]

Intrasem in chioscul cu ziare de la parterul blocului pentru ca era rosu la semafor si intre timp sa arunc o privire, sa vad daca a aparut vreo revista noua cu ceva interesant langa ea.

Ce m-am bucurat cand am vazut acest produs de la Gerovital H3 Evolution atasat revistei Unica de Februarie… atunci am si luat-o si i-am zis doamnei sa mi-o tina deoparte pana cobor cu banii sa o cumpar. Iesisem la plimbare si am avut parte de doua bucurii 🙂

Prima a fost soarele frumos si cald la inceput de Februarie si a doua a fost Apa demachianta tonifianta de la Gerovital.

Cum era normal, am si folosit-o din prima zi, iar acum dupa aproape 10 zile de utilizare pot sa-mi spun parerea public despre acest produs.



Parerea lor:
Apa demachianta tonifianta „este dezvoltat ca un produs 2 in 1, efectul demachiant fiind completat de efectul tonifiant energizant datorat GP4G-ului, sursa de energie pura.”
„Intarzie semnele imbatranirii pielii”. „Are puternice efecte hidratante si de curatare a pielii in profunzime datorita prezentei Acidului lactic.”

Prima impresie:
Un ambalaj elegant, foarte dragut. Produsul este conditionat intr-un flacon semitransparent din plastic rezistent, prevazut cu pompita. Capacul si partea de jos a flaconului sunt argintii, ceea ce il duce spre un produs de lux.

Parerea mea:
Folosesc aceasta Apa demachianta tonifianta de doua ori pe zi, chiar daca dimineata nu am machiaj si chiar daca imi curat fata cu un gel de curatare pentru a indeparta sebumul. 
Dimineata o folosesc pentru faptul ca tonifica si se simte cum strange pielea, seara o folosesc ca sa imi curat fata si la fel pentru ca o si tonifica pe deasupra.

Curata bine machiajul, chiar si cel rezistent la apa, atunci cand folosesc cateva pufuri extra pentru a umezi mai bine discheta demachianta. Eu nu am folosit pentru a indeparta machiajul ochilor, mi-a fost frica sa incerc pentru ca, scrie pe ambalaj ca se poate folosi in jurul ochilor. Asa ca eu l-am folosit de la sprancene, pentru toata fata, inclusiv pentru decolteu si am avut rezultate foarte bune cu el.

Produsul poate fi cumparat de pe 1001cosmetice sau din unele farmacii.

Eu am plasat o comanda pe 1001cosmetice pentru ca vreau sa incerc cateva noi produse din aceasta gama, sa vedem cum sunt.

Cine a mai folosit acest produs?
Ce parere aveti despre el?
For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?