Alte produse contra celulitei

Alte produse contra celulitei

Am aceste produse de ceva vreme buna si am folosit din ele anul trecut in vara, defaptsunt pe terminate. Cand am facut curat printre produsele mele cosmetice am dat de ele si mi-am amintit ca totusi ar trebui sa le mai folosesc inainte sa expire.

Sa va spun drept, nu m-am masurat cu centimetrul sau metrul inainte sa incep sa le folosesc si dupa 4-6 saptamani cum scrie pe ambalaj si nu va pot spune ca au facut minuni foarte vizibile cu celulita mea. Trebuie sa mentionez faptul ca mi-am facut masaj acasa, nu am fost la un specialist si ca au fost zile cand am uitat sa le folosesc.

Totusi, am putut observa cu usurinta faptul ca pielea a devenit mai fina, mai frumoasa, iar celulita de pe coapse parca s-a mai reduc. Pe zona abdomenului n-am putut observa ceva schimbare majora, decat piele mai fina.

Repet, nu m-am masurat la inceputul si la sfarsitul tratamentului si nu am folosit tot tubul.

Era sa uit, am mai avut si Uleiul pentru masaj care mi-a placut foarte mult si pe care l-am folosit aproape pe tot, iar cand eram pe finalul flaconului l-am rasturnat si a curs si ce mai era pe-acolo.

Uleiul mi s-a parut ca a actionat mult mai bine pentru celulita mea.

Scrub-ul pentru baie este unul bun, destul de dur as zice si daca nu ai grija sa exfoliezi foooarte bine fiecare particica, o sa te trezesti ca pielea se va exfolia cand te stergicu prosopul. Am patit-o si eu si m-a suparat atunci si apoi il foloseam doar cand aveam timp sa ma exfoliez amanuntit.

Cine a mai folosit aceste produse?
Ce parere aveti despre ele?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

4 Comments

 1. ghizdavu iuliana simona
  21 februarie 2015 / 07:13

  un articol minunat ,am sa tin cont de sfaturile tale ,multumesc 🙂

 2. MARIA ALEXE
  19 februarie 2015 / 19:52

  Am folosit crema pt masaj anticelulitic de la elmiplant mai mult primavara si vara dar nu constant.Toamna si iarna nu prea mai imi vine sa le folosesc

 3. 19 februarie 2015 / 18:41

  n-am folosit de mult o crema anti-celulitica, multe au miros neplacut, altele au efect de incalzire si asta imi displace.

Lasă un răspuns