Sindolor gel – review

Sindolor gel – review

De cativa ani deja recomand cu incredere Sindolor si il folosesc toti prietenii apropiati care au avut nevoie. Desi l-am mai incercat pentru dureri usoare, acum a venit momentul sa-l testez cu adevarat “pe pielea mea” pentru ca am facut un blocaj de muschi la nivelul spatelui si durerea era insuportabila.

Pentru ca pe tatal meu cu Sindolor l-am tratat dupa niste contuzii urate in urma unui accident urat si si-a facut efectul, era normal sa-l avem in casa pentru orice eventualitate.
Asa ca am ajuns acasa si m-am dus direct la dulapul cu medicamente.Sindolor este un medicament sub forma de gel care se poate elibera din farmacie fara reteta, la recomandarea farmacistului. Se poate folosi doar la nivelul pielii care nu sufera de rani deschise sau interventii chirurgicale recente. Contine piroxicam – un antiinflamator puternic; ciclobenzaprina si lidocaina care sunt anestezice locale.


Se recomanda pentru reducerea durerilor in cazul contuziilor, entorselor, durerilor musculare sau articulare. Pentru ca este sub forma de gel are un avataj pentru pacient pentru ca se absoarbe usor la locul dureros fara a fi nevoie de masaj, care uneori poate fi dureros.


Parerea mea despre Sindolor

Chiar este un gel antiinflamator foarte bun, in cazuri unor dureri musculare, cum am avut eu sau a celor amintite mai sus. Se poate folosi si in caz de intinderi de ligamente sau febra musculara daca durerile sunt puternice.


Nu se recomanda persoanelor alergice la piroxicam sau lidocaina, femeilor insarcinate si copiilor sub 18 ani. Nu se aplica pe rani deschise. Date suplimentare găsiți pe pagina producătorului aici.


Se gaseste in farmacii si va rog sa cereti sfatul farmacistului inainte de a cumpara acest produs, poate mai aveti nevoie si de alt produs pentru durerea sau nevoia Dvs.


Cine a mai folosit Sindolor? 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns