Periuta electrica Colgate – review

Periuta electrica Colgate – review

Foarte populara si la moda este periuta electrica in aceasta perioada si are ceva vechime pe piata romaneasca, dar acum parca e tot mai cautata si sunt tot mai multe persoane interesate de a folosi o periuta electrica.

Era normal, sa-mi cumpar si eu, din moment ce avem in farmacie si este atat de laudata. Doar trebuia sa o incerc si eu ca sa stiu ce sa raspund celor care ma intreaba in farmacie daca chiar curata mai bine decat cea simpla si daca, chiar se merita sa dea atatia bani pe o periuta electrica.

Eu am inceput cu cea mai ieftina de la Colgate, desi recunosc ca nu-mi plac pastele de dinti de la Colgate si n-am folosit Colgate deloc in ultimii 10-15 ani. 
Totusi mi-am cumparat periuta electrica si mi-am ales cea de culoare mov, pentru ca este una dintre culorile mele preferate.

Parerea mea:
Cu periuta electrica chiar se realizeaza o igiena bucala asa cum trebuie. Curata mult mai bine resturile de mancare, depunerile de tartru se diminueaza, petele de cafea sau alte bauturi se diminueaza iar placa bacteriana aproape dispare.

Cavitatea bucala chiar este mult mai curata si mai bine intretinuta daca folosesc periuta electrica si duce cumva la dependenta 🙂

Periuta electrica Colgate are un cap rotativ si o parte fixa, ambele prinse pe partea de periuta care se poate schimba.
Partea rotativa este de calitate mult mai buna decat cea fixa, care se deterioareaza mult mai repede, mult mai devreme decat cea rotativa (nu stiu de ce).

Cel mai bun pret la periuta electrica Colgate il gasiti online aici.

Eu mai raman putin la cea de Colgate, dar cand se va uza capul acestei periute cred ca o voi schimba cu totului si vreau sa imi iau de la Oral B chiar daca este mai scumpa, vreau sa imi cumpar cea cu acumulator.

La Colgate – periuta este mai ieftina dar capurile sunt mi scumpe si nu rezista asa mult, la Oral B periuta este dublu la pret dar capurile rezista mai mult. Nu stiu exact care se merita cel mai bine, dar eu vreau sa o incerc si pe cea de la Oral B.


Voi folositi periuta electrica? De la ce firma aveti?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

4 Comments

 1. 7 februarie 2015 / 11:41

  Multumesc Iuliana! Cred ca faptul ca fost mov m-a motivat de doua ori sa o cumpar 🙂

 2. 7 februarie 2015 / 11:40

  Asa e.. pe 1001cosmetice am gasit cel mai bun pret. :-*

 3. MARIA ALEXE
  1 februarie 2015 / 18:49

  Pret bun intr-adevar 30 ron o periuta iar 2 capete de schimbat costa doar 32 ron

 4. ghizdavu iuliana simona
  25 ianuarie 2015 / 20:42

  nu am folosit aceasta periuta ,am vazut ca cea achizitionata de tine nu este scumpa ,sa o folosesti sanatoasa (si mie imi place culoarea mov ,este de fapt culoarea mea preferata )

Lasă un răspuns