Lierac Mesolift Serum – Review

Lierac Mesolift Serum – Review

Serul Mesolift de la Lierac este un o adevarata bomba cu vitamine pentru tenul predispus la riduri sau tenul deja matur.

 

Acest ser contine un compus tehnologic nou numit Mesolift care cuprinde un mix de extracte naturale de fructe bogate in vitamine (5%),  minerale (5%) si acid hialuronic (5%).

Elementele continute sunt: vitaminele A, C, E, B5, B6, minerale precum fierul, zincul, magneziul si manganul si, asa cum aminteam mai sus – acid hialuronic.

Serul Mesolift de la Lierac patrunde in profunzimea epidermei, stimuland hidratarea si refacerea pielii in cele mai adanci straturi ajutand astfel la stralucirea naturala pielii, mentinerea unui aspect sanatos si tanar. Datorita complexului de vitamine, minerale si acid hialuronic, serul Mesolift are rezultate foarte bune pentru tratarea si estomparea primelor riduri, precum si pentru diminuarea ridurilor adanci.Parerea mea:

Acest ser este unul puternic si foarte activ pe tenul meu si am observat de la prima aplicare o actiune intensa pe zona unde a fost aplicat. Reda stralucirea naturala a tenului, asa cum promite, iar in plus tenul meu arata mai odihnit si mai sanatos.
Este un ser lejer, aproape sub forma de gel care se absoarbe usor in piele.

Produsul poate fi cumparat de pe aoro.ro aici sau din unele farmacii.

Cine mai foloseste produse Lierac? Ce parere aveti despre ele?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns