Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Haul #15 – New nail products

De mult imi doream sa-mi pot face unghiile cu lac-gel, si mai ales acasa, fara programari si schimbari de program si alte cele.


Vazusem setul de produse cu mini lampa din vara pe 1001cosmetice pentru ca prietena mea din Viena si-a cumparat acest set si am incercat cu ea impreuna si ne-a iesit destul de bine la prima incercare si a rezistat pe unghiile mele vreo 10 zile.

Asa cum ziceam, le-am vazut pe 1001cosmetice, dar nu l-am cumparat ca am tot amanat. Dar cum sarbatorile se apropiau si trebuia sa am si eu unghii frumoase ca toata lumea, iar cu programarea era foarte greu datorita programului meu de lucru, intr-o noapte am plasat comanda si i-am rugat sa mi-o trimita cat mai urgent posibil ca sa ajunga inainte de Craciun. 
O doamna draguta m-a sunat si mi-a zis ca fac tot posibilul dar nu garanteaza ca va ajunge la mine. Era programat sa ajunga in ziua de ajun cand FanCurier avea program redus de lucru.

Mare mi-a fost bucuria cand am primit mesaj pe telefon ca urmeaza sa primesc un colet in cursul zilei. L-am si sunat pe curier sa-mi confirme si sa-i spun ca il astept ca am nevoie.

Am comandat mini lampa UV iar langa lampa am primit un starter kit cu produsele necesare pentru un incepator in manichiura cu lac-gel. Kit-ul l-am ambalat frumos si l-am oferit colegei care isi dorea si ea acest kit, iar lampa are. Pentru mine mi-am comandat produsele individuale pentru ca figura pe stoc o singura bucata la kit si n-am vrut sa risc.
Tot atunci mi-am cumparat si tratamentul pentru unghii de la Rimmel London despre care am scris aici si lacul alb pentru manichiura frantuzeasca.

De Craciun am avut unghiile facute cu lac, ca fusesem deja la manichiurista, dar pe revelion am avut unghiile cu lac-gel. Imi place mult varianta de lac-gel pentru ca nu mai vreau sa folosesc niciodata gel pe unghii.

La varianta de lac-gel nu trebuie pilita unghia ca si la cea cu gel, aici doar se degreseaza si da cu baza, apoi cu lacul in culoarea/culorile dorite si apoi cu top coat-ul pentru a sigila lacul de unghii. Baza si top coat-ul se tin la lampa UV cate 10 secunde. Doar atat.
Cand se da jos lac-gelul, efectiv se desprinde usor foita de lac-gel dintr-un colt.
Poate am sa filmez odata sa arat celor interesate, desi pe site-ul 1001cosmetice gasiti un filmulet creat chiar de Essence.

Vad ca momentan nu au pe stoc, dar va puteti cumpara produsele individuale si oate imprumutati o lampa de vreo prietena, pana apare pe stoc.

Care dintre voi preferati lac-gelul in locul gelului pentru unghii?
For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?