Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Haul #14 – Produsele mele pentru dureri

De curand am suferit un blocaj muscular la nivelul spatelui si genunchii m-au durut groaznic de la frig si mai ales de la aerul conditionat.


Pana acum cateva zile, la serviciu ne-am incalzit doar cu aer conditionat, unul din fata si unul din spate. Va dati seama ca au protestat muschii, genunchii, gleznele, ochii mei. Defapt, cred ca tot corpul meu a protestat, fiecare parte in felul ei.

Nu ca n-as avea ce sa cumpar din farmacie, pentru ca mi-am cumparat si din farmacie Sindolor, despre care am scris aici, dar aveam ceva bonus pe ladys.ro asa ca mi-am luat cele doua creme fara sa mai platesc pentru ele.

Prima crema – cea cu ambalaj galben este o crema cu efect de incalzire. Contine ulei din frunze de eucalipt, nicotinat de benzil, salicilat de metil, acid salicilic, parafina, glicerina, alcool benzilic si alte cateva ingrediente necesare pentru consistenta de crema.
Multe din ingredientele de mai sus au efect antiinflamator, iar glicerina ajuta la hidratarea pielii si ajuta la absorbtia ingredientelor active.
Are un efect usor de incalzire, dar nu arde si nu ustura.E numai buna.
Se poate folosi si pentru sportivi pentru a preveni sau trata intinderile musculare.
Este fabricata in Germania, are 250ml si un miros usor de mentol de la salicilatul de metil.
Crema poate fi cumparata de pe ladys.ro sau din magazine naturiste.

A doilea produs – cel din mijloc – este un gel antiinflamator cu extract din radacina de Ghiara dracului. Planta Ghiara dracului se gaseste in zonele salbatice din Africa si are un efect antiinflamator puternic antiinflamator.
Acest gel da o senzatie de racoare (opusa celui de sus), reduce durerea iar pentru faptul ca este sub forma de gel, are avantajul de a se absorbi mai repede in piele si ajunge mai repede la locul dureror.
Balsamul cu Ghiara dracului se poate folosi pentru durerile musculare sau alte articulatiilor. Este fabricat in Germania, are 250ml, se gaseste pe ladys.ro sau in unele magazine naturiste la comanda (din cat am inteles).

Tinctura de ardei iute de la Favisan, am cumparat-o din farmacie, dar se gaseste si in magazinele naturiste. Eu am cumparat-o pentru efectul sau antiinflamator si de incalzire si vreau sa o adaug in Balsamul cu Ghiara dracului pentru un efect mai puternic.
Tinctura de ardei iute se poate folosi si pentru masaj la nivelul scalpului cand ajuta la oprirea caderii parului, prin masaj ajuta la diminuarea celulitei iar daca se bea are efecte afrodisiace intensificand activitatea hormonilor.
Atentie! La cantitate mare da o senzatie de arsura. Evitati contactul cu ochii si spalativa pe maini dupa ce o folositi sau dupa masaj.

Cine mai foloseste vreuna dintre aceste creme?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?