Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Haul #12: Diverse

Bine v-am regasit!
Iar am facut o pauza de la scris, pentru ca avut cateva probleme de sanatate, plus oboseala si stresul de munca si-au spus cuvantul. Iar sa scriu numai sa fie scris, nu-mi place.
Imi place sa pun in cuvintele mele toata energia si buna dispozitie care o am in momentul cand scriu, iar daca sunt prost dispusa, nu voi scrie, decat daca va fi cazul sa ma descarc prin scris 🙂


Asa ca, revin la subiectul acestei postari.
In ultimele luni ale anului 2014 am facut mai multe cumparaturi.
Va spuneam ca in noiembrie am folosit scuza ca e ziua mea si ma cadorisesc, iar in decembrie am folosit scuza ca vine Craciunul, e final de an, oferte, trebuie sa ma rasfat si sa ma cadorisesc din nou. E un obicei deja la mine ca in Noiembrie si Decembrie sa primesc cadouri si sa ma cadorisesc singura.

Asa am ajuns sa-mi cumpar destul de multe produse. Bine ca nu se pot manca, ca altfel as pune pe mine cateva kilograme bune in plus.
Totusi, tinand cont de rezolutia pentru 2015, de a cheltui mai putin, am inceput sa o pun in practica, si in loc sa ies din magazin cu 3-4 produse, am iesit doar cu unul-doua.

Spuma de baie de la Palmolive – Aroma Therapy – am si folosit-o deja, asa cum se vede. Am cumparat-o din Auchan si imi place foarte mult. Are aroma de Ylang-Ylang si Iris, face spuma multa si nu e nevoie sa torni prea mult tin tub. Din cat lipseste mi-am umplut de doua ori cada cu spuma pana a dat peste, de doua ori. A fost o achizitie buna si voi mai incerca si alte spumante de la Palmolive.

Demachiantul pentru ochi de la Byphasee l-am cumparat tot din Auchan in decembrie, dar am pus ochii pe el prin toamna. Inca nu l-am incercat pentru ca mai folosesc cel de la Garnier, dar miroase bine, nu a fost scump, si ce m-a convins a fost faptul ca e soft si natural cu extract de musetel.

Balsamul pentru descurcat si reparat parul deteriorat l-am cumparat de pe Ladys.ro si l-am incercat o data sau de doua ori. E un produs bun, isi face treaba chiar destul de bine asa la primele utilizari, dar pentru ca are filtru UV vreau sa-l folosesc la vara mai mult. Si cred ca atunci il voi studia mai mult.

Deodorantul de la Cien, l-am cumparat din Lidl pentru ca cel care il avea s-a terminat si mi-a placut mult. Asa ca am zis, hai sa incerc si alta varianta si am ales Hydro Fresh 48ore. Miroase bine, tine la distanta transpiratia, nu usuca pielea, dar toate astea tin cam 10 ore acuma iarna cand nu e prea cald, iar eu nu fac efort. Asa ca, la mine nu tine 48 ore, 
dar e ok. Imi place. Despre varianta care s-a terminat, am scris aici

Despre celelalte produse care mi le-am cumparat in 2014 voi reveni cu postari separate si pot sa va spun ca vor fi cateva, asa ca stati pe aproape 🙂

Ati folosit care dintre produsele de mai sus?
Ce parere aveti voi despre ele?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?