Emolium si Alexandra – review

Emolium si Alexandra – review

Azi vreau să vă prezint două creme mai puțin cunoscute sau poate că au fost cunoscute dar s-a cam uitat de ele: Emolium și Alexandra.

Sunt două creme care mie mi-au plăcut foarte mult și de aceea vreau sa le dedic un articol înainte să mă despart de ele. Mi-au plăcut atât de mult, ca am folosit doar câte putin din ele ca să nu se termine, și în cele din urmă au expirat și tot nu le-am aruncat pentru ca încă se mai pot folosi. Totuși, acum îmi fac curat printre cosmetice și cu părere de rău, trebuie să le pun deoparte. Oricum e prea puțin cât a rămas nefolosit.

Emolium Cream este crema superbă, care conține hialuronat de sodiu, uree, unt de shea și ulei de macadamia. A fost prima mea crema cu unt de shea, prin 2010-2011.
Conține trigliceride 4%, unt de shea 4%, ulei de macadamia 3%, uree 3%, hialuronat de sodiu 1% și uleiuri minerale 5%.
Este o crema nutritiva potrivita și recomandată pentru îngrijirea și tratarea pielii foarte uscate, descuamate, iritate, sensibile și pentru cea atopică.
Este o crema cu o consistenta ușoară care se absoarbe ușor și repede în piele, dar care formează o peliculă hrănitoare și protectoare, foarte subțire, la nivelul pielii, efect care ii prelungește efectul hrănitor și protector.

Alexandra este o cremă pentru îngrijirea călcâielor și a tălpilor. Este o cremă cu principii active naturale creată de Hofigal România.
Este o cremă grasă cu bază de lanolină și extracte naturale cum sunt Extractul de salcie albă, ulei de busuioc, extract de coacăz negru și extract de mușețel.
Această cremă tratează și menține pielea călcâielor foarte hidratată și pentru timp îndelungat. De exemplu, dacă seara mă dau cu ea, dimineața încă îmi simt tălpile/călcâiele hidratate, de aceea pentru mine a fost suficient sa o folosesc o data pe săptămână vara și mult mai rar iarna. În zilele când am umblat desculță la mare sau la iarbă verde am folosit-o zilnic pentru a preveni crăparea călcâielor.

Cine a mai folosit aceste creme?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns