Detoxifierea tenului dupa sarbatori – rutina mea

Detoxifierea tenului dupa sarbatori – rutina mea

Detoxifierea tenului, acum după sărbători, este extrem de importantă și absolut necesară dacă vrem să avem un ten luminos, radiant și sănătos.

Vreau sa vă prezint care este rutina mea pentru curățarea si îngrijirea tenului special creata pentru aceste zile după sărbători, după o perioadă când am mâncat multe grăsimi, am băut multe sucuri gazoase și multe dulciuri.

Produsele care le voi prezenta azi, le am de ceva timp în colecție, să zic așa, pentru multe dintre ele nu am făcut până acum o prezentare detaliată, dar urmează.
Am zis totuși, că acum e momentul cel mai important pentru folosit aceste produse, așa că trebuie să vă spun, iar cu descrierea detaliată voi reveni zilele următoare.

Eu am doua variante, una mai veche cu produsele de la Avene si Elmiplant, pe care le folosesc doar acum dupa sărbători pentru că iarna sunt prea agresive cu tenul meu si îl usucă prea tare pe timpul iernii.

Această combinație de produse le folosesc dimineața când tenul meu este foarte gras, foarte încărcat pentru că zilele astea am mâncat seara mai multe și multe mâncăruri grase.

Pașii sunt următorii pentru fiecare parte a zilei.

Dimineața:
1. Gel de curățare Cleanance de la Avene –  pentru a curăța tenul de grăsimea în exces
2. Gel exfoliant zilnic de la Elmiplant – pentru a curăța porii, repede și bine
3. Loțiunea tonică Cleanance de la Avene –  pentru a menține tenul mat și cuminte
4. Apa termala Avene – pentru a hidrata tenul după tratamentele anterioare.

Pentru machiaj voi folosi baza de machiaj de la Rimmel (despre care urmează sa scriu) și apoi produsele de machiaj, de aceea zilele astea nu folosesc altă cremă de față, decât cea de la Pell Amar.

Nu renunț la cel mai nou produs din rutina mea Elixirul Zen Eyes de la Plush pentru cearcănele și pungile de sub ochi, în special zilele acestea când ziua se prelungește până noaptea târziu și nopțile devin prea scurte.

Seara:
1. Gelul purificator BioActive S ACNE de la Pell Amar – pentru efectul său de a curăța bine tenul mixt sau gras
2. Masca de față AminoPower de la Pell Amar – pentru că are un conținut ridicat de nămol din lacul Balta Albă care purifică tenul
3. Loțiunea calmantă de la Pell Amar – pentru că reglează secreția de sebum, îmblânzește tenul și îl lasă să respire. Am scris despre ea aici.
4. Crema de zi Antistress de la Pell Amar – care o folosesc și peste zi când simt că tenul meu are nevoie să fie hidratat dar menținut în limite normale. Am scris aici despre ea.

Ce produse folosiți voi acum după sărbători? 

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

6 Comments

 1. 9 ianuarie 2015 / 20:28

  Și eu am început să folosesc gelul de curățare de la Avene. Excelent! Mă bucur că l-am ales 🙂

 2. ghizdavu iuliana simona
  4 ianuarie 2015 / 06:29

  nu am folosit aceste minunate produse,mi-ar placea sa incerc produsele Pell Amar ,am auzit peste tot doar de bine despre ele,te pup 🙂

 3. Catinca Vlad
  3 ianuarie 2015 / 02:17

  Ar trebui preluata lista ta și lipita sub counter, în toate farmaciile. Ai punctat foarte bine!
  Dacă îmi dai voie, as mai completa ceva: o comunicare mai buna cu medicii (și invers, clar!), e esențială tot pentru binele pacientului.
  Mult succes și inspirație în noul an! La multi ani!

 4. 2 ianuarie 2015 / 23:35

  La multi ani! Chiar sunt bune produsele Pell Amar si am recomandarea expresa a unui medic specialis, am scris pe blog. Te pup

 5. iv dorys
  2 ianuarie 2015 / 17:55

  Oh da.. Avene, iubitul nostru gel :)) Trebuie sa incerc macar un produs Pell Amar. Le-am vazut la toate fetele.:D pupici :*

  http://iv-dorys.blogspot.ro/

Lasă un răspuns