Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Detoxifierea tenului dupa sarbatori – rutina mea

Detoxifierea tenului, acum după sărbători, este extrem de importantă și absolut necesară dacă vrem să avem un ten luminos, radiant și sănătos.

Vreau sa vă prezint care este rutina mea pentru curățarea si îngrijirea tenului special creata pentru aceste zile după sărbători, după o perioadă când am mâncat multe grăsimi, am băut multe sucuri gazoase și multe dulciuri.

Produsele care le voi prezenta azi, le am de ceva timp în colecție, să zic așa, pentru multe dintre ele nu am făcut până acum o prezentare detaliată, dar urmează.
Am zis totuși, că acum e momentul cel mai important pentru folosit aceste produse, așa că trebuie să vă spun, iar cu descrierea detaliată voi reveni zilele următoare.

Eu am doua variante, una mai veche cu produsele de la Avene si Elmiplant, pe care le folosesc doar acum dupa sărbători pentru că iarna sunt prea agresive cu tenul meu si îl usucă prea tare pe timpul iernii.

Această combinație de produse le folosesc dimineața când tenul meu este foarte gras, foarte încărcat pentru că zilele astea am mâncat seara mai multe și multe mâncăruri grase.

Pașii sunt următorii pentru fiecare parte a zilei.

Dimineața:
1. Gel de curățare Cleanance de la Avene –  pentru a curăța tenul de grăsimea în exces
2. Gel exfoliant zilnic de la Elmiplant – pentru a curăța porii, repede și bine
3. Loțiunea tonică Cleanance de la Avene –  pentru a menține tenul mat și cuminte
4. Apa termala Avene – pentru a hidrata tenul după tratamentele anterioare.

Pentru machiaj voi folosi baza de machiaj de la Rimmel (despre care urmează sa scriu) și apoi produsele de machiaj, de aceea zilele astea nu folosesc altă cremă de față, decât cea de la Pell Amar.

Nu renunț la cel mai nou produs din rutina mea Elixirul Zen Eyes de la Plush pentru cearcănele și pungile de sub ochi, în special zilele acestea când ziua se prelungește până noaptea târziu și nopțile devin prea scurte.

Seara:
1. Gelul purificator BioActive S ACNE de la Pell Amar – pentru efectul său de a curăța bine tenul mixt sau gras
2. Masca de față AminoPower de la Pell Amar – pentru că are un conținut ridicat de nămol din lacul Balta Albă care purifică tenul
3. Loțiunea calmantă de la Pell Amar – pentru că reglează secreția de sebum, îmblânzește tenul și îl lasă să respire. Am scris despre ea aici.
4. Crema de zi Antistress de la Pell Amar – care o folosesc și peste zi când simt că tenul meu are nevoie să fie hidratat dar menținut în limite normale. Am scris aici despre ea.

Ce produse folosiți voi acum după sărbători? 

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?