Crema anticelulita cu AntioxiVita si cafeina – review

Crema anticelulita cu AntioxiVita si cafeina – review

Anul trecut aflam pentru prima data cum au fost create produsele Phenalex si gama de produse cosmetice Beautiful Cosmetics. Tot atunci am inceput sa folosesc cateva dintre produsele Simonei Bisboaca – creatoarea acestor produse si a produsului AntioxiVita – produs realizat dupa brevetul sau de inventie premiat cu Aur la Salonul de Inventica Internationala IWIS.

Crema anticelulita Beautiful Cosmetics este una dintre produsele cosmetice care contin “cel mai puternic antioxidant” – adica produsul AntioxiVita. Mai contine cafeina, ulei de scortisoara, apa termala din Baile Felix – Bihor si Vitamina E.

Se poate observa mai jos ca toate ingredientele active ale acestei creme sunt substante naturale. Produsul este notificat EU si este foarte cautat in Uninea Europeana iar brandul Beautiful Cosmetics a fost creat la cererea unui salon de frumusete de lux si foarte renumit din Italia, fiind marca inregistrata.

“Pornind de la ingrediente ca apa termala, din zona balneoclimaterica Baile Felix, si o combinatie de uleiuri vegetale am imbogatit aceasta emulsie cu AntioxiVita alaturi de principii active  cum sunt Vitamina E si cafeina, armonios combinate
cu ulei esential de scortisoara”
Asa descrie cercetatoarea Crema anticelulita Beautiful Cosmetics.

 

Folosesc de ceva timp aceasta emulsie si pot sa va spun ca are un efect vizibil cu ochiul liber. Recunosc, au fost zile cand am uitat sa ma masaz, totusi dupa cateva sapatamni de folosire am observat diminuarea stratului de celulita si o imbunatatire considerabila a aspectului pielii de pe picioare, coapse si fese.

Eu am folosit masajul acasa cu dispozitivul din imagine dupa care ma impachetam cu folie alimentara transparenta pentru aprox 30 minute. Dupa un masaj intens in zonele cu probleme, sub folia alimentara pielea mea se incalzea si am simtit cum lucreaza ceva acolo.

Nu am masurat circumferinta picioarului ca sa va pot spune exact cati milimetri sau centimetri am slabit, dar pot sa va spun ca am simtit pe haine si ce e cel mai important pentru mine, nu se mai vad ciorchinele acelea urate de celulita sub piele.

Chiar imi place mult aceasta crema si o recomand cu toata increderea.

Eu continui sa o folosesc pana scap cu totului de celulita si apoi pentru a preveni formarea unui nou strat. Nu vreau sa ma opresc din a folosi aceasta crema.

Cine mai foloseste Crema Anticelulita de la Phenalex?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns