Best of 2014 – Health products

Best of 2014 –  Health products

Ca si farmacist as putea alege multe produse care imi plac si care le recomand, dar am ales sa scriu doar despre cele care le-am folosit eu si mi-au placut mie personal pentru mine personal.
Am folosit tabletele de Aspasia (varianta sub 40ani) pentru ca am avut o perioada cand imi cadea foarte rau parul si unghiile imi erau foarte subtiri, am patit ca am ajuns sa ma zgariu cu propriile unghii, asa se subtiau. Dupa acest tratament, unghiile si-au mai revenit si parul mi-a crescut mai repede, iar de cazut nu mai cade asa mult.

Am castigat tabletele de Acai de la Secom si m-am bucurat mult pentru ele pentru ca sunt o sursa bogata de antioxidanti pentru organism si pentru piele.

Tot o sursa puternica de antioxidanti este si AntioxiVita – produsul fabricat de la Phenalex si premiat cu medalia de aur la salonul de inventica. Este cel mai puternic antioxidant, extras din mugurii de vita de vie printr-un procedeu premiat.

Gripostop, pe langa Nurofen Raceala si Gripa este un produs nou aparut care imi place ca si compozitie, ca si gust, ca si efect si pe deasupra are si cel mai mic pret dintre produsele asemanantoare existente pe piata farmaceutica.

Ai folosit vreunul dintre aceste produse?

Follow:

Distribuie:

2 Comments

  1. 1 octombrie 2017 / 19:28

    Hei, manichiurista mi-a recomandat Aspasi, l-am cumparat si am abia 5 zile de cand le iau. Sper din suflet sa aiba efect ca sincer iti spun imi cade parul crunt :(.

Lasă un răspuns