Best of 2014 – Beauty products

Best of 2014 – Beauty products

Ca fiecre dintre noi, avem cate produse de frumusete preferate, unele mai vechi,
 altele mai noi.

La mine s-a intamplat ca in anul 2014 sa descopar cum se foloseste si care sun avatajele primer-ului am mai aflat diferenta dintre produse premium si produse medii, in ce priveste pudra pentru counturul fetei si multe alte noutati. Totusi am cateva produse care imi sunt foarte dragi, produse care mi-au placut cel mai mult in 2014.

Primer-ul Fix&Perfect de la Rimmel London – care l-am cumparat de ceva vreme si inca ma tine pentru ca se foloseste doar putin si are un efect mare. E absolut genial aceasta baza de machiaj, o iubesc. Apropo, chiar acum e la oferta aici.
Corectorul de la Catrice e cel mai potrivit tenului meu si nevoilor tenului meu si imi place foarte mult. Se poate cumpara de aici.
Paleta Hello Autumn de la Essence este deja cunoscuta si am scris despre ea aici si detalii mai multe gasiti aici.

Rimelul si Lip pen-ul de la MaxFactor le-am primit, defapt le-am castigat si in putine zile ma dezlipesc de ele. Chiar acum vreo doua zile am observat ca Lip pen-ul este pe terminate si m-am panicat, pentru ca e preferatul meu.

Despre rimel s-au cam spus toate: e rezistent la apa si transfer cam 24 ore, da volum genelor si le onduleaza frumos. E extraordinar, n-am ce sa mai spun altceva.

Am scris mai multe detalii despre aceste produse aici.

Despre baza pentru fardul de pleoape HD de la NYX am scris mai multe detalii aici, despre fardul de obraz de la NYX am scris aici, iar caseta de la Sleek pentru conturul fetei este vedeta mea in anul 2014. Este minunatia mea iar mai multe detalii gasiti aici. Cu ea pot da un contur perfect al fetei, pot ilumina apoi tenul cu a doua nuanta, si de obicei o aplic dupa ce aplic si blush-ul pentru a da o stralucire naturala intregii fete.

Aceste produse pot fi cumparate de pe makeup-shop.ro

Aveti vreun produs preferat dintre cele amintite de mine?

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: