Tinctura de soc – remediu pentru a slabi

Tinctura de soc – remediu pentru a slabi

Avem cateva paciente care folosesc Tincatura de soc pentru a slabi si au avut rezultate bune, asa ca ne-am pus si noi sa bem tinctura de soc. Am ales-o pe cea de la Hofigal alaturi de un ceai gustos cu zmeura, hibiscus si alte fructe de padure.

Cum era de asteptat, flaconul fiind la serviciu, am baut tinctura doar in zilele cand lucram si am impartit acest flacon cu o colega. Ne-a ajuns cam doua saptamani si nu pot spune ca am pierdut din kilograme, dar pot sa spun cu siguranta, ca in zilele cand foloseam aceasta Tinctura de soc de la Hofigal, aveam o digestie mai buna, fara senzatie de foame sau arsuri sau altele de genul. Pur si simplu, mergeam mai des la baie si urina avea alta culoare.

Socul, respectiv tinctura de soc, are proprietati detoxifiante, ajuta la arderea grasimilor si impiedica depunerea altora noi, ajuta digestia si tranzitul intestinal.

Pentru cine nu se poate abtine de la a manca peste doza normala, recomand cu incredere Tinctura de soc pentru ca si eu vreau sa incep un nou flacon.

Cine a mai folosit Tinctura de Soc?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns