Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Parodontax si maseaua de minte

Stiu ca gama Parodontax nu este o noutate pentru majoritatea romanilor, cel putin cu numele, dar stiu ca pentru foarte multi dintre romani gustul si beneficiile acestei paste de dinti nu este cunoscut sau este pus sub semnul intrebarii.

Pastele de dinti din gama Parontotax contin o combinatie atent selectionata de extracte naturale din plante pentru a prevenii si trata afectiunile gingiilor si alte afectiuni ale cavitatii bucale. Trebuie sa mentionez ca au un gust mai ciudat, sunt sarate, dar la 1 saptaman de  la prima folosire, oricine se obisnuieste cu gustul lor.

Cea mai importanta recomandare este de a fi folosita de persoanele cu predispusi la parontoza sau persoanelor cu gingii sensibile sau sangerande.

Apele de gura Parodontax contine tot extracte de plante naturale, doar ca exista variante de apa de gura cu alcool sau fara alcool.

Eu nu am probleme cu parodontoza, dar asa cum mai ziceam aici pe blog, imi place sa schimb pastele de dinti intre cele de la Sensodyne si cele de la Parodontax.
Acum folosesc Parodontax Whitening pentru ca vreau sa-mi mentin culoarea dintilor cat mai alb posibil, chiar daca Parodontax este o pasta de dinti mai blanda.

S-a nimerit sa am probleme destul de grave cu ultima masea de minte si am avut noroc ca deja foloseam pasta de dinti Parodontax.  I-am asociat si apa de gura concentrata de la Parodontax, cateva tablete de Tantum Verde si cateva tablete de Nurofen pentru inflamatie si pentru durere,
Evident, am fost la stomatolog pentru a-mi verifica starea gingiei din jurul maselei de minte.

Aceasta combinatie a facut adevarate minuni. Am rabdat aproape doua zile cu o inflamatie suparatoaresi apoi medicul stomatolog mi-a recomandat sa folosesc apa de gura Parodontax, eu am mai adaugat Tantum verde peste zi cand nu aveam acces la spalat pe dinti si in urmatoarele doua zile aproape ca am uitat de durere. Urechea nu ma mai durea, nu mai eram umflata sub maxilar iar gingia a inceput sa nu mai fie chiar asa sensibila.
Intr-o saptamana, gingia mea a fost vindecata, fara sa ajung la bisturiu si alte complicatii.

Recomand cu incredere aceasta „schema de tratament” in cazul inflamatiilor gingiilor de orice natura. 

Un sfat, intrebati parintii si bunicii daca nu cumva le se misca dintii. Intalnesc tot mai multe persoane cu varsta de 50 ani si peste au probleme grave cu gingiile si ajung la stomatolog mult prea tarziu cand dintii nu mai pot fi salvati, datorita gingiilor foarte inflamate si a parodontopatiei.

Cine mai foloseste produse din gama Parodontax?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:  ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?