Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

NYX HD Eye Primer – review

Pana acum cateva luni n-am folosit o baza speciala pentru machiajul ochilor, a pleoapelor si cred ca din acest motiv, fardurile mele se strangeau neplacut in pliuri si nu mai erau uniforme dupa una-doua ore de la aplicare.

De mulți ani mă chinuiam cu fardurile de pleoape și aproape am ajuns la concluzia că, fardurile de pleoape nu sunt pentru mine sau că trebuie să fac un curs de make-up ca să descopăr ce anume folosesc specialiști care realizează machiaje așa superbe pentru modele lor și a căror machiaje sunt așa uniform așezate și rezistă așa de bine.

Trebuie să recunosc, că machiajul nu este punctul meu forte, ci îngrijirea tenului este pasiunea mea, și din acest motiv am studiat mai mult despre îngrijirea tenului și despre produsele pentru curățarea și hidratarea tenului, decât pentru rezistența machiajului.

Totuși, când am decis să-mi formez o coleție de machiaje, am ales să le cumpăr pe cele mai bune, pentru că nu sunt domeniul în care vreau să experimentez. Testez produse de skincare pentru că acestea sunt preferatele mele. Iar după ce am studiat bine blogurile străine și câteva bloguri românești, am aflat că una dintre cele mai bune baze de machiaj, la preț omenesc, este cea de la NYX, varianta HD EYE PRIMER.
De când am cumpărat-o, o folosesc zilnic. Baza de machiaj are o nuanță de nude care uniformiează culoarea pleoapelor, iar fardurile aplicate nu îți mai schimbă nuața sau reflexia. De cand folosesc aceasta baza de machiaj, fardul de pleoape chiar rezista frumos, uniform, iar culoarea este asa cum am aranjat-o si peste cateva ore bune.

Primer-ul HD de la NYX are o textura de gel siliconat care formeaza o pelicula frumoasa pe pielea pleoapelor iar fardul adera mult mai bine si isi pastreaza forma si compozitia pana tarziu. Cu ajutorul ca și bază, pot construi un machiaj frumos și blend-urirea fardurilor aplicate se realizează mult mai uniform și mai ușor.

Imi place mult această bază de fard de pleoape și o recomand cu încredere peroanelor care vor să-și formeze o trusă de machiaj la prețuri accesibile și cu produse bune. Produsul poate fi găsit pe makeup shop aici.

Cine mai foloseste acest primer?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?