NYX HD Concealer – review

NYX HD Concealer – review

Acest corector lichid de la NYX a tot fost laudat prin blogosfera, asa ca  l-aam cumparat si euca sa vad ce treaba face.

Eu am ales varianta Yellow, dar are o nuanta de bej galbui. Am ales aceasta nuanta pentru a-mi acoperi cearcanele si cosurile. Faptul ca este lichid, e un punct in plus pentru ca se absoarbe putin in piele si nu se aduna dupa aceea.

Are o acoperire medie si il folosesc cand nu am cearcane prea albastre pentru ca atuncu culoarea se schimba in ceva nuanta care nu-mi place. Dar pentru zilele lejere sau pentru pete usoare pe piele, este ok, totusi, trebuie sa specific ca nu are o acoperire atat de mare pe cat ma asteptam.

L-am cumparat de pe makeup-shop.ro la pretul de 20.80 lei.

Voi ce parere aveti despre acest corector de la NYX?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

2 Comments

  1. 29 decembrie 2014 / 08:24

    Si eu l-am achizitionat inainte de sarbatori. Eu mi-am luat nuanta Yellow si Fair. Yellow il folosesc sub fondul de ten, doar daca am cosuri sau cearcane foarte evidente. Peste fondul de ten, ma folosesc de Fair pentru luminozitate, si sub zona ochilor etc. 😀 rezista bine… Doar ca am observat (in cazul meu) ca imediat dupa aplicarea corectorului trebuie sa aplici si pudra, altfel, sub ochi mi se strange groaznic… :-S

Lasă un răspuns