Fiobilin – recomandare

Fiobilin – recomandare

Fiobilin este un medicament de tip OTC, care se poate elibera din farmacie fara reteta, dar este indicat sa se foloseasca la recomandarea unui farmacist sau medic.

Produsul Fobilin face parte din clasa produselor destinate terapiei biliare, contine un acid biliar cu numele de Acid Dehidrocolic si este ambalat in cutie x 20 comprimate.

Prin actiunea sa, acidul dehidrocolic ajuta la drenarea bilei stimuland procesele sale metabolice activand lipaza pancreatica si contribuind la un tranzit intestinal normal.

Se recomanda in diskinezii biliare, colecistite, constipatii cronice si migrene din cauze digestive.
Este contraindicat in dureri abdominale si diaree.

Fiobilin este indicat pentru adulti si copii peste 7 ani si poate fi folosit astfel:
– pentru adulti – cate 1 tableta la 8 ore pentru a favoriza drenarea bilei, dupa masa, timp de 15 zile; sau 1-3 tablete intr-o priza unica seara in cazul constipatiilor si a migrenelor de tip digestiv.
-pentru copii 7-15 ani – 1-2 comprimate pe zi, dupa mesele principale.

Pentru persoanele care folosesc si alte medicamente pentru alte afectiuni, gen hipertensiune, administrarea tabletelor de Fiobilin se recomanda la 2 ore dupa celelalte tablete pentru a nu influenta absorbtia celorlalte substante medicamentoase.

Este un produs romanesc, fabricat de Terapia.

Tu cum folosesti Fiobilin?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

3 Comments

  1. 27 decembrie 2014 / 20:36

    Si eu tot Colebil folosesc, imi cade mai bine decat Fiobilin desi au actiune asemanatoare. Daca ai o strategie de renuntat la dulciuri, ma inscriu si eu. Am fost dependenta de ciocolata, am reusit intr-un final sa scap, dar acum de sarbatori, tot nu ma pot abtine.. peste tot gaseassc ciocolata si alte bunatati 🙂

  2. MARIA ALEXE
    27 decembrie 2014 / 18:01

    Pai dupa atatea bucate chiar ca merge un fiobilin dupa masa.Eu una folosesc Colebil,cred ca e cam acelasi lucru.Totusi incerc sa o iau mai usor cu mancarea ca ma ingras si se cunoaste la pantaloni.Dupa sarbatori gata cu mancarea macar sa renunt la dulciuri pentru inceput desi imi este foarte greu.

Lasă un răspuns